- Konu Sahibi inciboncuk
-
sağol canım yaaaa denedim emziği azına deydirdiğim anda daha beter ağlıyor mama olarak da gece tahılı verdim bişey değişmedi yine 2 saat sonra uyandı bizimki açlıktan değil keyif olsun diye emmek istiyor seninki nasıl uyuyor kendi kendine mi bu arada hani biz buluşacaktık kız?
canım benim sorunumda sütümün azalması,benim kızda zorla emiyor mecburen mamaya başladım ,gece 3 kez uyanıyor keşke benim kızımda keyif olsun diye emse baribuarada buluşma işi için senden haber bekliyoduk şekerim ,ben sevhan adlı arkadaşla görüştüm evlerimiz çok yakın ve kendiside çok yakın candan bi arkadaş,eger ayarlayabilirsen hep beraber buluşabiliriz haftaiçi için ayarla istersen kendini?
sağol canım yaaaa denedim emziği azına deydirdiğim anda daha beter ağlıyor mama olarak da gece tahılı verdim bişey değişmedi yine 2 saat sonra uyandı bizimki açlıktan değil keyif olsun diye emmek istiyor seninki nasıl uyuyor kendi kendine mi bu arada hani biz buluşacaktık kız?
canım benim bebeğimdede benzer sorun var ve bu nedenle gögüs uçlarım inanılmaz hassas acısına artık dayanamıyorum ama yara falanda yokmuş, sırf bu yüzden emziremez oldum makinede sağıp biberonla veriyorum bu yüzdende moralim inanılmaz bozuk sütüm azalırmı diyede çok korkuyorum ama acimdanda yapacak bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?