Uyku Meme Uyku Meme Yeter

Keşke benimkide beni emzik olarak kullansa :)) Bir kere emziğe alıştırınca o da bir dert oluyo..Yatağına bırakıyorum uyusun diye emzik düşünce başlıyo zırlamaya uykuya dalana kadar en az 10 kez git gel git gel..Denedim bir ara emzirerek uyutmayı ama bazen uyuyor bazen uyumuyor. Keşke hiç alışmasaydı emziğe.. Emzikten sonra kilosu da düştü biraz..Bence biraz idare etsen bebeğin içinde iyi olur..Ben kendim geceleri emzirmek için 2 saatte bir uyanıyorum ve uykusunda emziriyorum..Gece emmesi sorun değil bence..Gece gelen süt daha faydalı oluyo bebek açısından ..Hem her ağladığında emzik vermeye başladığında bir süre sonra acıktığındanmı yoksa uykusuzluktan mı ağlıyor anlayamıyorsun..

Son düzenleme:

canım benim sorunumda sütümün azalması,benim kızda zorla emiyor mecburen mamaya başladım ,gece 3 kez uyanıyor keşke benim kızımda keyif olsun diye emse bari buarada buluşma işi için senden haber bekliyoduk şekerim ,ben sevhan adlı arkadaşla görüştüm evlerimiz çok yakın ve kendiside çok yakın candan bi arkadaş,eger ayarlayabilirsen hep beraber buluşabiliriz haftaiçi için ayarla istersen kendini?

şimdi ben eylül 15 e kadar çalışacağım sonra izne ayrılıyorum o zaman senin için de uygunsa buluşabiliriz benim hep aklımda ama işte bu oğlumun sıkıntıları girdi araya hiç biryere gidemedim düzene girecek elbet o zaman gezeceğim

bu akşam tıka basa doyurdum ve uykusu varken yatağa attım uyumadı tabi aağladı falan biz de aldık salona getitdik babası kucağında zar zor uyuttu yarım saatte bakalım gece nolcak haber veririm teşekkürler yorumlarınız için arkadaşlar ben çok kararlı ve tuttuğunu koparan bir insanımdır ama oğlumla ilgili konularda çok farklı biraz daha yumuşağım sanırım o yüzden bu uyku olayı bu kadar uzadı..

tamam canım haber bekliyoruz senden
gece yatmadan önce bebişini uykusunda emzir yatır,umarım gece seni rahat bırakır:)
insan nekadar kadarlı ve tuttugunu koparan bi yapıya sahp olsada bu bebişlerimiz için malesef geçerli olmuyor:) bebeginin uykusu geldiginde yüzüstü yatır bulundugu odanın ışıgını kapat azıcık mızıklansada aldırma bakalım napacak belki uyur ama iyice uykusunun geldiginden emin ol kolay gelsin..

valla kizlar benim bebegimde emmeden uyuyamiyor.. geceleri cok zorluk cekiyorum.. emzigi sadece cani istediginde aliyor

Benim kızım da 7,5 aylık ama emmeden uyumuyor mutlaka her uyandığında emiyor emmezse ağlıyor uyumuyor hele bu aralar o kadar sık kalkıyor ki sanırım dişlerinden

kızlar oğlum 8 buçukta uyumuştu ya 9 buçukta uyandı ben gitmedim yanına çünkü kokumu alınca emmeden bırakmıyo, babası pışpışladı dizinde salladı uyudu 11 de gene uyandı emzirip yatırdım şu an uyuyor bakalım

canım benim bebeğimdede benzer sorun var ve bu nedenle gögüs uçlarım inanılmaz hassas acısına artık dayanamıyorum ama yara falanda yokmuş, sırf bu yüzden emziremez oldum makinede sağıp biberonla veriyorum bu yüzdende moralim inanılmaz bozuk sütüm azalırmı diyede çok korkuyorum ama acimdanda yapacak bişey yok

bebeginiz kaç aylık bilmiyorum ama anne memesini her agladıgında vermeyin yoksa yapışık ikiz gezersiniz benim arkadaşımın oglu öyleydi 2 buçuk yaşında ne zorluklarla kesti memeden çocuk memeyi bıraktırınca hiçbişey yemedi uzun süre hastalandı neler çekti arkadaşım. benimde 2 oglum var biri 10 aylık heristediğinde vermiyorum tok oldugunu biliyorum gündüz neysede gece iyice bozuluyo çünkü bebeklerin uyku düzeni birde arkadaşın oglu sabaha kadar meme agzında uyuyodu kız es kaza yan dönse kıyameti koparıyodu çocuk gözünü korkutmayım ama benim gözüm korkmuştu o zamanlar ilk oglumada dolu dolu anne sütü verdim ama gece sabaha kadar uyumaya alıştırmıştım bundada başarırım umarım 1 yaşından sonra

Canım 3 ay dolana kadar böyle olacak dayanmalısın. Bebeğinin midesi çok küçük durmadan acıkması gayet normal. Ayrıca 3 ayı dolana kadar bebekleri her ağladıklarında kucağa almalı ve her acıktığında da (bunun sık sık olması gayet normal) meme vermelisin. Biliyorum zor ama sabret canım. Sakın memeyi istediği halde vermemezlik yapma. Ben çok korkmuştum ilk zamanlar tep yaptığım iş emzirmekti. Başka hiçbir iş yapamıyordum. 2,5 aylık olana kadar bu böyleydi ne zamanki 2,5 aylık oldu midesi büyüdüğünden midir artık doyduğunu anladığından mıdır bilmiyorum memeden hiç ayrılmak istemeyen bebek 2-3 saatte bir emmeye başladı yani yavaş yavaş düzene oturdu. Tabi ben alıştım saatte bir yarım saatte emen bir çocuk 2-3 saatte bir emmeye başlayınca bu seferde eyvah memeyi reddediyor demiştim. Çok şükür öyle bir durum olmadı.

arkadaşlar bizde 1 aylığız benim kızımda geceleri devamlı kalkıyor du gündüz devamlı uyuyordu saatlrini belirledim gece yatarken kaldırıyorum oyalıyorum gezdiriyorum masaj yapıyorum onu yoruyorum sonrada emziriyorum uyutuyorum sadece 3 kalkıyor sabak kalkışımız 630 yada 7 de kalkıyor gündüz uyutma yor onu gece uyur yoksa

aynen canım bizimde tatile gittik geldik bütün düzenimiz bozuldu gece sık uyanır gündüz uyumaz oldu ayakta uyusun diye sallamaya başladım ses tonu yükseldi cırtlak bişey oldu çığlık çığlığa oturur olduk evde yazlıktayken sürekli dışardaydı ilgilenen çok vardı ama eve gelince o ortamı göremedi bunaldı ama neyseki yeni yeni düzelmeye başladı bugün ayakta sallama işine son verdim tatilden önce koyduğum yerde uyuyordu artık sallamıcam yani bir ayda anca düzene girdik

valla aynı sorun bende de var.... oğlum 54 günllük ama memesiz kesinlikle uyumuyor... uykuya derin daldıysa memeden çıkarıp yatagına yatırıyorum, uyuyor... ama dalamadıysa zırt pırt uyanıp aglıyor... gece uykularımız iyi.. geceleri uyuyor.. gündün çounlukla uyumuyor ve sürekli aglıyor ve huzursuz... 10 dk gezdiriyorsun susuyor, sonra baslıyır aglamaya, 5 dk konusuyorsun susuyor sonra yine.... aglama aglama aglama, baska bişi bilmiyor... e tabi niiye aglıyor çünkü sürekli meme istiyor.... ikiz gibiyiz... sabah 8dle kalktık saat şu an beş ve daha uyumadı, sadece 15 dk kahvaltı edebildim o kadar, onun dısında sürekli onu oyalamaya çalıştım... şimdide memede duruyor,tek kolumla tutuyorum,ötekiyle yazıyorum... ne zamana kdr böyle gdecek bu durumm??? işe başlayınca ne yapacak bu çocuk diye düşünüyorum.. uyudu galiba, bi yataına yatırmayı deniycem haydi bismillahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…