Anti-Aging uyku kırışıklığı

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma

nellybon

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2014
262
38
merhaba arkadaşlar.. 19 yaşındayım fakat yüzümün sağ tarafında burnumun kenarında ve burnumdan ağzıma inen yerde çizgiler var, sol tarafımda yok. genellikle sağ tarafıma yatarım ve bu çizgiler de yüzümü yastığa koyduğumda katlanan bölgelerde 2 aydır zoretanin kullanıyorum bu yüzden cildim hassas ve kırışmaya müsait.. bu tarz bi problemle karşılaşanlar oldu mu aranızda? kırışıklık oluşmaması için ve oluşan kırışıklıkların görünümünün azalması için neler yapabilirim evde uygulayacağım maskeler veya önerebileceğiniz bir krem var mı?

Aynı şeyi ben de yüzümün sol tarafında hissediyorum. Ben ayrıca yüzümü yastığa gömerek yattığım için sol gözümün kenarları da bariz diğerinden fazla kırıştı. Epey yakından belli oluyor bu durum ama çok canımı sıkıyor. Uzun süredir sağıma dönüp yatmaya başladım ama şimdi de aynı sıkıntı sağımda da olur diye korkuyorum. Sırtüstü de hiç uyuyamıyorum.

ben de aynı şekilde sırtüstü uyurken hiç rahat edemiyorum. ne yapsak da geçirsek bu kırışıklıkları uyurken yaşlanıyoruz resmen..

bende hep sağ tarafıma yattığım için mi bilmem sağ göz torbası şişti daha fazla.Yan yatmak etkilimi bilmiyorum ama sağ gözüm hep bi hassasiyet söz konusu.Kırşımaya gelince bence mantıklı yan yatma sonucu göğüs arası sıkıştığı içinde dekolte kırışığı oluyor.Ay biz kadınların ne çok sorunu var böyle :s

sanırım iki yastık üst üste koyup sırt üstü uyumak iyi olucak gibi

daha iyi fikri olan varsa buyursun Bi çare bulalım

Banu Alkan bir röportajında hep sırt üstü yattığını söylemişti yüzü ve göğüsleri bozulmasın diye
çok denedım olmuyor , illa ki bacakları kıvırıp yan yatıcam kafayı da gömücem yastığa yoksa uykuya dalamıyorum

evet bende ondan duymuştum.Hatta kollarını yukarı kaldırıp uyuyormuş.Kolları kaldırıp uyumak pek akıllıca değil uyuşur kan akışı azaldığı için kollar soğuyor felan

evet bende ondan duymuştum.Hatta kollarını yukarı kaldırıp uyuyormuş.Kolları kaldırıp uyumak pek akıllıca değil uyuşur kan akışı azaldığı için kollar soğuyor felan
yanı sonucta kolları karnımıza da koyabılırız ama uyunmuyo kı oyle dalamıyo ınsan
yan yatmak sankı derın uyku pozisyonu

yastıksız yatmak olabilir, birde bir filmde izlemiştim kadın kırışmamak için sert ve ipek kılıflı bir yastıkta yatıyordu , işe yarar mı bilmiyorum ama

bi tek bende oluyor sanıyordum bende uyanınca burnumun yanından gözüme uzanan izler oluyor 12 saate geçiyor hayır takı izi filan dicemde yatarken bişey takmamki

Aynen bende gömülünce çok mutlu bir uykuya dalıyorum ama sabah yüzümün o halini görmek bile istemiyorum

yastıktır en nihayetinde fazla kafayı takma ya...

ipek yastık kılıfları kullanın kızlar bu sorunun çaresi bu.

Yüzüstü yatanlarda yanakla dudak arasindaki o cizgi daha belirgin oluyo ayrica surekli ayni tarafa yuzustu yatılirsa o taraf daha cok yaslaniyo ayrica goz alti morluk ve cukurluklari cok daha fazla oluyo...ben 30 senedir yüzüstü yastiksiz yatiuodum bi gün kalktim baktım yüzümde asimetri var...simdi ya yan ya da sırt üstü yatiyorum..zorluyorum kendimi...

böyle bir şeyi ilk defa sizden duydum, genelde yüz üstü yatarım 22 yaşındayım herhangi bir kırışıklık yok, silikon yastık kullanıyorum belki ondandır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…