Aynı şeyi ben de yüzümün sol tarafında hissediyorum. Ben ayrıca yüzümü yastığa gömerek yattığım için sol gözümün kenarları da bariz diğerinden fazla kırıştı. Epey yakından belli oluyor bu durum ama çok canımı sıkıyor. Uzun süredir sağıma dönüp yatmaya başladım ama şimdi de aynı sıkıntı sağımda da olur diye korkuyorum. Sırtüstü de hiç uyuyamıyorum.
evet bende ondan duymuştum.Hatta kollarını yukarı kaldırıp uyuyormuş.Kolları kaldırıp uyumak pek akıllıca değil uyuşur kan akışı azaldığı için kollar soğuyor felanBanu Alkan bir röportajında hep sırt üstü yattığını söylemişti yüzü ve göğüsleri bozulmasın diye
çok denedım olmuyor , illa ki bacakları kıvırıp yan yatıcam kafayı da gömücem yastığa yoksa uykuya dalamıyorum
yanı sonucta kolları karnımıza da koyabılırız ama uyunmuyo kı oyle dalamıyo ınsanevet bende ondan duymuştum.Hatta kollarını yukarı kaldırıp uyuyormuş.Kolları kaldırıp uyumak pek akıllıca değil uyuşur kan akışı azaldığı için kollar soğuyor felan
bi tek bende oluyor sanıyordum bende uyanınca burnumun yanından gözüme uzanan izler oluyor 12 saate geçiyor hayır takı izi filan dicemde yatarken bişey takmamkimerhaba arkadaşlar.. 19 yaşındayım fakat yüzümün sağ tarafında burnumun kenarında ve burnumdan ağzıma inen yerde çizgiler var, sol tarafımda yok. genellikle sağ tarafıma yatarım ve bu çizgiler de yüzümü yastığa koyduğumda katlanan bölgelerde2 aydır zoretanin kullanıyorum bu yüzden cildim hassas ve kırışmaya müsait.. bu tarz bi problemle karşılaşanlar oldu mu aranızda? kırışıklık oluşmaması için ve oluşan kırışıklıkların görünümünün azalması için neler yapabilirim evde uygulayacağım maskeler veya önerebileceğiniz bir krem var mı?
Aynen bende gömülünce çok mutlu bir uykuya dalıyorum ama sabah yüzümün o halini görmek bile istemiyorumBanu Alkan bir röportajında hep sırt üstü yattığını söylemişti yüzü ve göğüsleri bozulmasın diye
çok denedım olmuyor , illa ki bacakları kıvırıp yan yatıcam kafayı da gömücem yastığa yoksa uykuya dalamıyorum
yastıktır en nihayetinde fazla kafayı takma ya...merhaba arkadaşlar.. 19 yaşındayım fakat yüzümün sağ tarafında burnumun kenarında ve burnumdan ağzıma inen yerde çizgiler var, sol tarafımda yok. genellikle sağ tarafıma yatarım ve bu çizgiler de yüzümü yastığa koyduğumda katlanan bölgelerde2 aydır zoretanin kullanıyorum bu yüzden cildim hassas ve kırışmaya müsait.. bu tarz bi problemle karşılaşanlar oldu mu aranızda? kırışıklık oluşmaması için ve oluşan kırışıklıkların görünümünün azalması için neler yapabilirim evde uygulayacağım maskeler veya önerebileceğiniz bir krem var mı?