• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyku kaygısı ve anksiyete

StayAlive

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2018
644
439
103
32
Merhaba kızlar öncelikle bende anksiyete bozuklugu ve hastalık hastalığı var hergün. Bir sorun bulurum gecenlerde karnım agrıyodu apandistim patlıyo kesin deyip internetten de arastırıp kesin tanıyı koydum kendime ve tüm gün o korkuyla yasadım ertesi gün olur basım agrır kesin anevrizma veya tümör var deyip netten arastırıp tanıyı koyarım gercekten bıktım artık şimdi uykuya takmıs vazıyetteym gecelerde uyurken rüyamda yada gercekte bilmiyorum nefes alamayarak uyandım nefessiz kalmıstım gidip netten baktım uyku apnesi olablr yazıyor uyumaya korkar oldum ya öyleyse diye sizce öyle olabilirmi kafayı yicem düşünmekten? Ertesi günde busefer uyudum 6 saat ama hep delikli ve uyandıgımda uykumu alamadıgmı ve sersem gibi oldugumu farkettm (apne belirtisi) fikirlerinize ihtiyacım var benim gibi olan varmı

Merhaba canım öncelikle geçmiş olsun ama anladığı kadarıyla fiziksel bi hastalığın yok kaygıların ve stres yüzünden oluyor yaşadıkların sana benzer sıkıntılar yaşayan bir yakınım var sana verebileceğim tavsiye şu bence kendini oyalayacak işler edin örgü ör kitap oku spor yap yürüyüş yap bunun gibi şeylerle kendini meşgul et bolş kalıp da telefonu eline alıcak zamanı bırakma kendine inşallah kaygıların azalır 🤗

Rica ederim. Ara ara kaygılandığı zamanlar oluyo ama bunlar boş kaldığı zamanlar yeni konuştuk benim bişeylerle ilgilenmem lazım diye konuşmuştu farkındalık oluştu artık onda yeni şeyler deniyo sürekli 🙂

Aynı sorun bende de var anksiyete ve hastalık hastalıgı suan depresmis durumda lenflerime takıyorum bende devamlı kontrol falan nefret ediyoum bu igrenc hastalıktan allah yardımcımız olsun dunya bazen cok anlamsızlasıyor sacma capa gosteriyor herkes diyorım bıktım

arkadaşlar mutlaka destek alın bunlar kolay geçen şeyler değil, ben de panik atak olmuştum direttim kendi kendime geçiririm diye ama öyle oluyor

Merhaba kızlar öncelikle bende anksiyete bozuklugu ve hastalık hastalığı var hergün. Bir sorun bulurum gecenlerde karnım agrıyodu apandistim patlıyo kesin deyip internetten de arastırıp kesin tanıyı koydum kendime ve tüm gün o korkuyla yasadım ertesi gün olur basım agrır kesin anevrizma veya tümör var deyip netten arastırıp tanıyı koyarım gercekten bıktım artık şimdi uykuya takmıs vazıyetteym gecelerde uyurken rüyamda yada gercekte bilmiyorum nefes alamayarak uyandım nefessiz kalmıstım gidip netten baktım uyku apnesi olablr yazıyor uyumaya korkar oldum ya öyleyse diye sizce öyle olabilirmi kafayı yicem düşünmekten? Ertesi günde busefer uyudum 6 saat ama hep delikli ve uyandıgımda uykumu alamadıgmı ve sersem gibi oldugumu farkettm (apne belirtisi) fikirlerinize ihtiyacım var benim gibi olan varmı

Ayni durum bendede var gerci doktora gidio bi teshis konmadi ama.bagirsaklarimda bi rahatsizlik var bende bilmiorum tam nedeni ama ben bunu uzata uzata kansere cevirdim nette okudugum hersey kanser oldugumu gisterio bende cok etkilendim uzuntuden kilo verdim yakin zamanda kolonoskobi olacagim hala bir sorun yoksa kesin pskiloga gorunecegim.

Ayni durum bendede var gerci doktora gidio bi teshis konmadi ama.bagirsaklarimda bi rahatsizlik var bende bilmiorum tam nedeni ama ben bunu uzata uzata kansere cevirdim nette okudugum hersey kanser oldugumu gisterio bende cok etkilendim uzuntuden kilo verdim yakin zamanda kolonoskobi olacagim hala bir sorun yoksa kesin pskiloga gorunecegim.
canıö olur mu kanser ya öyle şeyler düşünme bunlar seni dibe çeker. baktır emin ol birşey yoktur. sonra da hemen bi danışmana git. böyle şeyleridüsünme çağırma kendine

Bende hastalık hastası gibi bir şey oldum bir yerimde bir şey olsa hemen kanserim diyorum netten araştırıyorum kafayı yiyecem bunaldım sanki bütün kanserler bende var mememde noduller vardı birde lenft nodülü oluşmuş ultrasonu çeken doktor ultrason kontrolü verdi cerrah biyopsi istedi başka cerrahlara gösterdim sonucumu onlarda ultrason kontrolü istedi biyopsi yaptırmadım ama içim içimi yiyor hep aklıma kanser geliyor kendimi frenleyemiyorum çok daraldım

Bende hastalık hastası gibi bir şey oldum bir yerimde bir şey olsa hemen kanserim diyorum netten araştırıyorum kafayı yiyecem bunaldım sanki bütün kanserler bende var mememde noduller vardı birde lenft nodülü oluşmuş ultrasonu çeken doktor ultrason kontrolü verdi cerrah biyopsi istedi başka cerrahlara gösterdim sonucumu onlarda ultrason kontrolü istedi biyopsi yaptırmadım ama içim içimi yiyor hep aklıma kanser geliyor kendimi frenleyemiyorum çok daraldım
Senı cok ıyı anlıorum okadar zor bır durumkı bende oyleyım gece terlemeye basladım bakılrum nete kanser dıyor hersey kanserı gosterıor ben pskologdan randevu aldım haftaya ılk gıdısım olacak ınsallah

öncelikle internet bilgi kirliliği yuvası. tamam doğru bilgiler de çok, ama herkes uydurduğu şeyleri yazıyor. araştıran insanın moralini bozuyorlar.

herkesin yazdığı doğru olacak diye bir şey yok. ayrıca onun başına gelenin senin de başına geleceği düşüncesi gereksiz. biliyorum kaygılarla uğraşmak, onları yönetmek zordur. ben de uğraştım bir dönem. sana tavsiyem, belki herkes bunu dedi ama, oyalanacak bir şeyler bulman. çalışmıyorsan işe girmen, çalışıyorsan işteki yoğunluğunu arttırman.

kendi kendine başedemeyecek durumda isen de; kesinlikle bir uzmana görünmelisin. kaygıyla yaşamak çok ama çokkkk zor.

Senı cok ıyı anlıorum okadar zor bır durumkı bende oyleyım gece terlemeye basladım bakılrum nete kanser dıyor hersey kanserı gosterıor ben pskologdan randevu aldım haftaya ılk gıdısım olacak ınsallah
Yalniz olmakta beni çok sıkıntıya sokuyor eşim işte bir çocuğum var etrafimda kimsem yok gurbetteyim bir arkadaşım bile yok kendimi dağıtamıyorum bu yüzden hep kendimle uğraşıyorum inşallah faydasını görürsün bende psikolog ile görüşeceğim

Yalniz olmakta beni çok sıkıntıya sokuyor eşim işte bir çocuğum var etrafimda kimsem yok gurbetteyim bir arkadaşım bile yok kendimi dağıtamıyorum bu yüzden hep kendimle uğraşıyorum inşallah faydasını görürsün bende psikolog ile görüşeceğim
Bende gurbetteyim benimde kinsem yok ama ben 12 seneden beri burdayim hc problem yoktu hersey birkac ay oncesi oldu

lavanta yağı sürün yastığınıza uyku sorununu çözüyor tavsiye ederim..geçmiş olsun

Bende gurbetteyim benimde kinsem yok ama ben 12 seneden beri burdayim hc problem yoktu hersey birkac ay oncesi oldu
Bende 6 yıldır gurbetteyim benimde bir seyim yoktu bir tane doktora gittim ondan sonra başladı bende bu durum bence doktorlar aynı zamnda hastayı sakinlestirmeyi bilmeli doktorun hali hareketleri bir oyle bir boyle konusmasi beni evhamlandirdi sonrasında bir çok doktor ile gorussemde rahatlayamadım o doktor kafamı karıştırdı

neden biyopsi yaptırmıyorsun belki de kuş gibi haffleyeceksin bunu erteleme biran önce rahatlamalısın. Belkide şimdiye kadar yaptırmışsındırda

neden biyopsi yaptırmıyorsun belki de kuş gibi haffleyeceksin bunu erteleme biran önce rahatlamalısın. Belkide şimdiye kadar yaptırmışsındırda
Yaptırmadım canım ama muayenem vardı haziranda gittim büyüme olmamamıs 1 sene sonraya randevu verdi ben sıkıntılı günlerimi atlattım çok şükür benim için kötü bir dönemdi inşalalh tekrar öyle şeyler yaşamam