Uyku hali ve 1 haftadır geçmeyen ara ara mide yanmalarım mide ekşimelerim var hamile olabilir miyim

Sila0619

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2024
5
1
20
Arkadaşlar merhaba 1 haftadır geçmeyen mide yanmaları mide ekşimeleri yaşıyorum ve ayrıca uyumak istemediğim halde gözlerim kendiliğinden kapanıyor sürekli bir uyku halindeyim yorgunluğun da buna payı vardır elbet ama kendimi uykulu hissetmesem bile gözlerim kendiliğinden kapanıyor Mide ekşimelerim ise Sabahları ve akşam yattıktan. sonra çoğalıyor özellikle Gün içinde değişik bir şey de yemiyorum her zaman tükettiği besinler bu yüzden de olduğunu düşünmüyorum sizce hamile olabilir miyim hamileliğini mide ekşimesi ile öğrenen oldu mu yardımcı olursanız sevinirim aklıma çok takılıyor regli olmama 9 günüm var

Olabilir canım benzeri şeyleri çok ama çok hafif belirtilerle yaşadım 6+5'im şu anda Allah'ın izniyle çok şükür dua et bana sağlıkla doğsun sağlıkla büyüsün bebişim...
Bende sana edicem inşallah hamilesindir ve bebişim sağlıkla doğar sağlıkla büyür inşallah

Bak ben erken gebelik testi ile 5 gün kala öğrendim ve gün gün test yaptım bak paylaşayım ( 2 kere beta HCG baktırdım)

Bir gün öncesine kadar testlerim hep kocaman negatifti.

Eklentiler

• Screenshot_2024-10-11-15-56-35-105_com.instagram.android.png
    636,3 KB · Görüntüleme: 47
Yaa çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder rabbim inşallah bana da nasip etmiştir

Ben hamile adetten 2 hafta sonra mide bulantısı ve mide yanması yaşamıştım meğer hamileymişim sizde olabilir

Bunu ne guzel yapmissiniz yaa eser gibi:)) harika fikir tebrik ediyorum

Günaydın bu belirtilerimden sonra adetim 5 gün gecikti ama test yapıyorum negatif çıkıyor sizce hamile miyim ama hamile olsam neden negatif çıksın ki off kafam çok karışık lütfen yardımcı olur musunuz aynı durumu yaşayan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…