Uyku Eğitimi

aklın yolu bir ... bu arada hala bizim ciddi uyku problemimiz var ama eşim hala uğraşıyor. Ben şöyle bir çözüm ürettim ; uyuduğum odayı değiştirdim : )))
Benim eşimde bebek doğduktan sonra kanepeye taşındı Uykusuz kalmaktansa kanepede uyumayı tercih ediyor Ama Allah var gündüzleri bebeğe bakıyor, bende o esnada uyuyorum. Ama bir daha dünyaya gelsem “Baba” olmayı seçeceğim. Analık çok zor

Ne kadar saçma, sen anneysen oda babası, neden izin verdin ki buna

Benim ablam da oğluna uyku eğitimi vermiş sabah 7 kalkıyordu 10 kadar onu yorucak egzersizler yapıyordu sonra karnını doyurup uyutuyordu 12 ye kadar eğer bebeği uyuyorsa uyandırıyordu 1 re kadar tekrar onunla ilgileniyordu 1 de yatırıp 15:00 de kaldırıyordu akşam 8 e kadar uyutmuyordu sonra akşam 8 banyo yaptırıp doyorup bi yatırıyordu sabaha kadar bebek uyuyordu çünkü gün içerisinde az uyku almış oluyordu gündüz uykusunu gece uykusuna çeviriyordu aynı şeyi bende yaptım oğluma kız kardeşimde kızına yaptı çok rahat oluyor ama ilk tavsiyem bi doktora götürün belki gaz problemi vardır yada bi ağrısı vardır kolik de olabilir bunları öğrenin sonra çocuk doktorları da bebeğe göre uyku zamanı düzenliyor diye biliyorum ama özel hastane doktorları yapıyor yanlış bilmiyorsam

6. aya 8 gün kaldı ve hala gece uykumuz yok burda bahsedilen rutinleri zaten yapıyorduk, uyku penceresine de dikkat ediyorum. Tek umudum ek gıda sonrası kaldı umarım uyuruz bizde artık. Herkese çok teşekkür ederim değerli fikirleri için

Ben uyku eğitimini kendim verdim ogluma . 3 4 defa denedik ve bıraktık en son 9 aylik civarında emzikle başladık bana çok yardımcı oldu . Oğlum şu an 14 aylik ve emziksiz kendi başına uyuyor. Hiç uykusuz bi bebekti . Saat başı yarim saat 2 saatte kalkar emerdi. Ben o yüzden emzikle başladim ama uyurken takiyordum dalacagi zaman çıkarıyordmm.

biz de Sema hn dan eğitim aldık. @bebekcocukuykuegitimi sayfası. Gerçekten üç günde öğreniyormuş uyumayı. Biz başlarda inanmadan başladık ama hem çok destek oluyor hem de fiyatları diğer eğitmenler kadar yüksek değil. Kendi yöntemi ve bu konu ile ilgili kitabı da var uygulamasının adı uyudu bir bakın derim. Benim kızım memeden hiç ayrılmadan sürekli mememde tutarak uyuttum ve gece 7.08 kere beslediğim bir bebekti eğitimden önce.
Bir de evde birebir eğitim veren, eve gelip eğitim veren tek eğitmen bu kadın

sen o uyku eğitimini düzenini uygulasaydın öyle konuşmazdın ayrıca uyumak bebek ve çocuk gelişimi için çok önemlidir
biz de Sema hn dan eğitim aldık. @bebekcocukuykuegitimi sayfası. Gerçekten üç günde öğreniyormuş uyumayı. Biz başlarda inanmadan başladık ama hem çok destek oluyor hem de fiyatları diğer eğitmenler kadar yüksek değil. Kendi yöntemi ve bu konu ile ilgili kitabı da var uygulamasının adı uyudu bir bakın derim. Benim kızım memeden hiç ayrılmadan sürekli mememde tutarak uyuttum ve gece 7.08 kere beslediğim bir bebekti eğitimden önce.

Allahım bende konu açacaktım. Bende aynı kişiylr anlaştım. Cumartesi başlıyoruz. Hiç ihtimal vermiyorum. Oplum asla memesiz uyumuyor. Gece gündüz memem açık yanında yatıyorum. Uyurken değil uyuduktan sonra da meme olacak. İlk uykuya ayakta dik gezdirerek dalıyor. Sonra memede. Çok ağladı mı sizinki? 50 dk falan ağlarsa eşim izin vermez. Şimdiden öğrenemez gibi hissediyorum. O kadar ahkam kestim ama uyku eğitimi aldkracağım.

Gercekten benim de merak ettiğim bi mevzu işe yarıyor mu 2 gündür uyku egitimi vereyim dedim atak haftasuna mı girdi yoksa bizde mi işe yaramadı anlamadım aşırı huysuzlandı gün içinde sebepsiz aglamalar kucakta bile aglamalar derken uyku vakti gelince iyice aglamalara döndü. 3 4kez denediğimde aslında iyiydi başta 10 15dl da uyuyodu ama nolduysa ters tepti şimdi normal yatagına yatırmamla basıyo aglamayı sanki bi yeri kopmus gibi

sema çakıcı akça
@bebekcocukuykuegitimi. dünyada örneği olmayan bır uygulaması da var. türkiyede bu konuda kendi yöntemi olan ve amerikan pediatri derneğinin de tanıdığı tek türk eğitmen. kadın bu konuda en cok vaka görmüş ve sürekli evde bire bir calışıyor. ankara ve istanbuldaki tanınmış doktorlar safece onu önerıyor. 3 günde sonuç alınıyor. okşama sevme serbest yalnız bıraktırmıyor.

Bız eşimle cok arastırdık.bazılarının sadece asistanına ulaşıyorsunuz.zaten bastan soyluyorlar 18:30 sonrası ve haftasonu ulaşamazsınız diye. Kişisel numarasını verip 7/24 ulaşabilinen ve evde eğitim veren tek sema hn. Bız eğitimin ilk gecesi çok zorlandık 02:30 dan bebeğim uyuyana kadar uyanık kaldı benımle, hakkını ödeyemeyız. Kesınlıkle önerıyorum. Bız de diğer forumlardaki olumlu yorum ve anne tavsiyeleri ile bulduk

Sema hanım abartmasanız mı acaba?

Merhaba nasıl yaptınız uyku danışmanlığı aldınız mı

Almadım. 4 dk sonra vazgeçtim. Eziyet resmen. Ağlata ağlata
Valla ben aldım ikiz bebek 3 günde gece tamamen uyumaya başladılar şükür. Evet maalesef ağlata ağlata ama benim başka çarem yoktu ikiz bebeklere tek başıma yetemiyordum ikisini beraber sallayamıyordum eğer tek bebek olsa ben eğitim almazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…