Daha çok erken geceyle gündüzü bile 4.aydan sonra ayırt etmeye başlıyorlar dünyaya alışma süreçleri vs baya zaman alıyor bu zamana kadar düzensiz uyuması gayet normal5 aylık kızımız , doğduğundan bu yana düzenli uyumadı , uyku eğitimine başladık , 1. Hafta
, ama işler tam yoluna girmedi , uzun sürer
Mi öğrenmeleri , zorluklat yaşayanlat oldu mu , Iyumayan bebeklerde sorun varmı ilerki zamanlarda, çok kaygılıyım yardıma ihtiyacım var
Daha çok erken geceyle gündüzü bile 4.aydan sonra ayırt etmeye başlıyorlar dünyaya alışma süreçleri vs baya zaman alıyor bu zamana kadar düzensiz uyuması gayet normalbiraz daha sabır
Merhaba eğitimi ne şekilde uyguluyorsunuz acaba yazarmisiniz teşekkür ediyorum.simdiden5 aylık kızımız , doğduğundan bu yana düzenli uyumadı , uyku eğitimine başladık , 1. Hafta
, ama işler tam yoluna girmedi , uzun sürer
Mi öğrenmeleri , zorluklat yaşayanlat oldu mu , Iyumayan bebeklerde sorun varmı ilerki zamanlarda, çok kaygılıyım yardıma ihtiyacım var
Günaydın , rutin oluşturuyoruz , kitap okuma , okşama ,masaj , perdeler kapalı, ninni , önce biraz kucak , sonra yatağında , anne yanında , katılarak ağlamadığı sürece kucağa almadan uykuya geçmesini bekliyoruz, sonra yanından ayrılıyoruz , eğer çok ağlarsa sakinleştirip yeniden yatağa ... bu şekilde devam ediyoruz ..Merhaba eğitimi ne şekilde uyguluyorsunuz acaba yazarmisiniz teşekkür ediyorum.simdiden
İnstagramdan melis hanım uyku eğitmenimiz :)Kimden aliyorsunuz baldan anne den mi
Hic duymadim onu sayfa ismi nedir bende baldan ammeyi takip ederek uyku egitimi verdimİnstagramdan melis hanım uyku eğitmenimiz :)
Melisgünbayı , uyku eğitimcisiHic duymadim onu sayfa ismi nedir bende baldan ammeyi takip ederek uyku egitimi verdim
Fiyati ne kadar uygun mu acabaMelisgünbayı , uyku eğitimcisi
15 gün 650 tlFiyati ne kadar uygun mu acaba
Cok fazla garantisini veriyor mu canm15 gün 650 tl
Kesinlikle haklisinizSon donemlerde uyku egitiminin zararlari konusuluyor ve bu yonde calismalar var. Pedagog bir arkadasim soylemisti, bilginiz olsun. Yanlis hatirlamiyorsam sebep de agladigi zaman onu yalniz birakmak, oyle hissettirmek guven duygusunu zedeliyordu. Sebebinden cok emin degilim ama birkac uzmanla daha gorusun bence
Bebeği yalnız bırakıp ağlatmak değil yaptığımız , sadece bir rutin oluşturmak , aynı saatlerde , aynı şeyleri yaparak , bebeğin uykuya geçişini öğrenmesine yardımcı olmak ,aksi halde odaya bırakıp çıkmak değil aslaKesinlikle haklisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?