Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çocuk Hastalıkları Uyku eğitimi işe yaramayan bebekler
- Konu Sahibi sureyya66
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- uyku bozuklukları uyku danışmanlığı
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 2 Mart 2018
- 256
- 161
- 53
- 25
Daha çok erken geceyle gündüzü bile 4.aydan sonra ayırt etmeye başlıyorlar dünyaya alışma süreçleri vs baya zaman alıyor bu zamana kadar düzensiz uyuması gayet normal biraz daha sabır5 aylık kızımız , doğduğundan bu yana düzenli uyumadı , uyku eğitimine başladık , 1. Hafta
, ama işler tam yoluna girmedi , uzun sürer
Mi öğrenmeleri , zorluklat yaşayanlat oldu mu , Iyumayan bebeklerde sorun varmı ilerki zamanlarda, çok kaygılıyım yardıma ihtiyacım var
Daha çok erken geceyle gündüzü bile 4.aydan sonra ayırt etmeye başlıyorlar dünyaya alışma süreçleri vs baya zaman alıyor bu zamana kadar düzensiz uyuması gayet normal biraz daha sabır
- 25 Temmuz 2017
- 2.508
- 6.467
- 108
Etrafta uyaran fazlaysa uyamakta güçlük ceker bebekler ( ışık , ses , tv gibi )
Bide uyku egitimi taraftari degilim ben
Cocuk diş çıkaracak
Hasta olacak
Atak zamanlari olacak vs vs
Bunlar hep verilen egitimin geri gitmesine yol açar
Her çocuk bir olmaz ayrica ilk cocugumun uykuyu severken
Ikinci cocugum uykuyu pek sevmiyor
Bide uyku egitimi taraftari degilim ben
Cocuk diş çıkaracak
Hasta olacak
Atak zamanlari olacak vs vs
Bunlar hep verilen egitimin geri gitmesine yol açar
Her çocuk bir olmaz ayrica ilk cocugumun uykuyu severken
Ikinci cocugum uykuyu pek sevmiyor
Haklısınız , uykuyu sevmeyen bebek zormuş kızım tüm bu uyaranları ortadan kaldırıyor tabi ki , ama kurallı ve saatli uyutmaya çalışıyor , bebiş buna zorlanıyor , 3 gün de öğrenirmiş diyor , 1. Haftada hala zorlanıyor uyumakta( inşallah bunlar büyüdükce geçecek , burada bunları ve benzer şeyleri yaşayan ve şimdi çocukları büyümüş , koşan yürüyen anneler vardır , sizlerin yaşadığı deneyim nasıl da kıymetli
- 23 Temmuz 2018
- 107
- 43
- 18
- 35
Merhaba eğitimi ne şekilde uyguluyorsunuz acaba yazarmisiniz teşekkür ediyorum.simdiden5 aylık kızımız , doğduğundan bu yana düzenli uyumadı , uyku eğitimine başladık , 1. Hafta
, ama işler tam yoluna girmedi , uzun sürer
Mi öğrenmeleri , zorluklat yaşayanlat oldu mu , Iyumayan bebeklerde sorun varmı ilerki zamanlarda, çok kaygılıyım yardıma ihtiyacım var
Günaydın , rutin oluşturuyoruz , kitap okuma , okşama ,masaj , perdeler kapalı, ninni , önce biraz kucak , sonra yatağında , anne yanında , katılarak ağlamadığı sürece kucağa almadan uykuya geçmesini bekliyoruz, sonra yanından ayrılıyoruz , eğer çok ağlarsa sakinleştirip yeniden yatağa ... bu şekilde devam ediyoruz ..Merhaba eğitimi ne şekilde uyguluyorsunuz acaba yazarmisiniz teşekkür ediyorum.simdiden
İnstagramdan melis hanım uyku eğitmenimiz :)Kimden aliyorsunuz baldan anne den mi
- 22 Ekim 2015
- 939
- 905
- 103
- 36
Hic duymadim onu sayfa ismi nedir bende baldan ammeyi takip ederek uyku egitimi verdimİnstagramdan melis hanım uyku eğitmenimiz :)
Melisgünbayı , uyku eğitimcisiHic duymadim onu sayfa ismi nedir bende baldan ammeyi takip ederek uyku egitimi verdim
- 22 Ekim 2015
- 939
- 905
- 103
- 36
Fiyati ne kadar uygun mu acabaMelisgünbayı , uyku eğitimcisi
15 gün 650 tlFiyati ne kadar uygun mu acaba
- 30 Mart 2009
- 14.444
- 1
- 64.799
- 1.123
Son donemlerde uyku egitiminin zararlari konusuluyor ve bu yonde calismalar var. Pedagog bir arkadasim soylemisti, bilginiz olsun. Yanlis hatirlamiyorsam sebep de agladigi zaman onu yalniz birakmak, oyle hissettirmek guven duygusunu zedeliyordu. Sebebinden cok emin degilim ama birkac uzmanla daha gorusun bence
- 22 Ekim 2015
- 939
- 905
- 103
- 36
Cok fazla garantisini veriyor mu canm15 gün 650 tl
- 22 Ekim 2015
- 939
- 905
- 103
- 36
Kesinlikle haklisinizSon donemlerde uyku egitiminin zararlari konusuluyor ve bu yonde calismalar var. Pedagog bir arkadasim soylemisti, bilginiz olsun. Yanlis hatirlamiyorsam sebep de agladigi zaman onu yalniz birakmak, oyle hissettirmek guven duygusunu zedeliyordu. Sebebinden cok emin degilim ama birkac uzmanla daha gorusun bence
Bebeği yalnız bırakıp ağlatmak değil yaptığımız , sadece bir rutin oluşturmak , aynı saatlerde , aynı şeyleri yaparak , bebeğin uykuya geçişini öğrenmesine yardımcı olmak ,aksi halde odaya bırakıp çıkmak değil aslaKesinlikle haklisiniz