How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Çocuk Hastalıkları uyku düzensizliği

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

pikolata78

Guru
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
3.907
1.249
333
Kızlar benim 2 aylık bebeğim gece acıkıp uyanınca yaklaşık 2,5 - 3 saat uyuyamıyor. sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleme:
canım o kalkmadan önce emzirmeyen bak uykuda ben öle yapıyodum o zaman uyanmıyodu allah kolaylık versin

canım benım inşallah duzenlı uyur geceleri...uyanmadan emzırmeyı dene..
bırde gunduzlerı çok fazlamı alıyor uykusunu acaba..bebekler gece gunduz ayrımını bılemezler..gunduz uykusunu gece uykusu gıbı uzun derın uyursa gece uykuları azalabılır...

kıpırdanmaya başlayınca hemaen al ve emzir yoksa gözleri bir açarsa dediğin gibi 2 saat uyumaz bazen oluyo öyle çok kızıyorum o zaman kendime sesini duymadım mı acaba da ağladı açtı gözleri diye bazense ağlamasada açıyor gözleri oyun oynamak isiyor. bu arada benim ki 6,5 aylık

uykusu açılmadan hemen al emzir çok bekletme beşiğinde.ışıkları açma,loş ışıkta emzir belki işe yarar.

aynen.. Henüz uyanmadan emzirmeye çalış, ışıkları hiç açma, hiç konuşma... Gece ile gündüz farkını öğret. Gündüleri ışıkta, seste uyusun. geceleri ise hep aynı saatlerde,tamamen karanlıkta ve sessiz ortamda uyut..

bende herkesın anlattıgı gıbı yapıyorum :9 enım kızda 2.5 aylık daha uyku duzenımız yenı oldu butun gun uyumuyoruz gecede toplamda 6 saaat uyuyoruz doktorumuz normal dedı en az 6-8 saat uyurlar dedı. tabı bana öyle kesık kesık uyku nasıl yetsın :) bu böyle gunduzlerı uyumayınca gecelerı bı basladı 4-5 saat kesıntısız uyumaya maşallah dedim :) gece 1-2 belli olmaz yatması o saate kada duruyo sonra bı uyuyo 4yada 5 saat sonrakılerde 2 saatte bır uyanıyo bende o mırıldanmaya baslayınca alıyorum gece lambasını acıyorum hıc konusup ses cıkartmıyorum uykusu dagılmadan uyuyoruz tekrar bıde altına pek yapmazlar gece uykularında acmamaya calıs altını tabı yapmıssa bıle ben once altını acıyorum sonra emzırıyorumkı benım cadı kızım memede uyuyabılıyo :))

arkadaşlar dediğiniz gibi yaptım çok loş bir ortamda emzirdim bebeğimi. hatta memeyi zor buldu karanlıktan :)) ama gaz çıkarırken uyumaya geçti hemen bundan sonra böyle yapıcam . herkese çok teşekkürler.

Back