uyku düzeni

dandini28

bebek kuşum,buruşuğum
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2009
1.024
11
arkadaşlar merhaba,kızım 9,5 aylık ve uykusu çok az.gündüz 1 defe uyuyabiliyor o da bazen.gece 12den önce yatmadığı oluyor.gece 12den önce yatarsa 3te 4te kalkıp etrafı seyrediyor.yenidoğan döneminden beter olduk.gündüz zaten yerinde durmuyor,gece de uyumayınca helak oluyoruz.siz neler yapıyorsunuz?bütün bebişler böyle mi?bir de 1,5 ayda sadece 300 gr almış normal mi?ne güzel yaşına yaklaşıyo uyur diye düşünürken yenidoğan döneminden beter oldukkafamçokkarıştı

bir kaç gündür benim oglumda gündüz az uyuyordu öglen ve akşam üstü uykusuna alıştırdım geçe bir kere kalkıyor şimdi
akşam üstü uyumazsa geçenin bir körü kalkıp oyun oynuyoruz uyusun diye egözünün içine bakıyorum ama yok uyumuyor geçe gündüz bir birine karışıyor diyeçegim o ki gündüz 2 kere uyursa geçe rahat edersin

benim kızımda 10 aylık oldu uyku düzenimiz bizimde bozuldu geceleri 3-4 defa kalkıyoruz uykum var..........:bbo:

merhaba dandini...yazdıklarınızı okuyunca yalnız değilmişiz diye düşündüm :) ... biz de sizin gibiyiz.......gece 23-24 den önce yatağa koyamıoruz...sonra saat başı uyanıo...illa ki emmek için değil ama yine de uyanıo....uykuya dalma sorunu var...kafayı bir sağa bi sola koyup duruo ama dalamıo...gündüz de yok uyku...kucağımda tutarsa belki 1 saat....netcez bilmiom valla

arkadaşlar bende yanlız olduğumu düşünüyordum ama demekki bu ayki bebeklerin genel hali bu uyku problemi uyumak istiyorum:))))))

chealnadle,ayzen ;kazeem arkadaşımız büyüme atakları diye bir başlık açmış.tam da o dönemdeyiz.Kendimizi bu şekilde avutcaz artık.diştir,büyüme atağıdır..vs hem geç yatıyor,geceleyin kalkıyor hem de sabahın 7sinde ayakta.sabah 10da uyanmayı özledim.

başlık uyku düzeni,bizdede uyku kısmı var ama düzen falan kalmadı
yani son bir haftadır gündüz uykuları tamam ama gece çok sık kalkıyor ve mesela 5te bir kalkıyor sabaha karşı sanki uykudan uyanan çocuk o değilmiş gibi oturuyor lego yapıyor
yatıp kalkmaktan seme oldum valla
en son dün tv kumandasını buzdolabına koydum ve evde kumanda aradım 1 saat
bizdede durum aynı anlayacağınız son 1 haftadır

arkadaşlar hepinize merhaba sizleri okuyunca bende yalnız olmadığımı anladım ama bu cimcimeleri nasıl bir düzene sokacağız valla şaşırdım kaldım. Benim kızımda akşam saat 10 dan önce uymuyor, yatınca 2-3 saat uyuyor (en uzun uyuması) sonra nerdeyse saat başı kalkıyor sabah saat 7 gibi mutlaka uyanıyor, düşünün saat kullanmıyoruz evde.Gündüz ise sabah 7 gibi kalkınca 9.30-10.00 gibi uykusu geliyor en fazla 1.30 saat uyuyor öğleden sonra 2.30-3.00 gibi tekrar uykusu geliyor 1 saat ancak uyuyor akşam üzeri 6.00-7.00 gibi tekrar uyumak istiyor enfazla 1.30 saat uyuyor. Ben gündüz uykusunu azaltmaya yani 2 defaya düşürmeye çalışıyorum henüz başaramadım uyutmayınca çok huysuzlaşıyor.Anlıyacağınız doğduğundan beri gece uykumuz yok... Uykusuzluk mahvediyor birde gündüz işe gidiyorum masa başında uyukluyorum valla . Bir çözüm bulan olursa bana da akıl versin yalvarıyorum.....

özlem35 merhaba aynı durumdaymışız aradaki iki fark oğluşum gündüz 15:00 de yattımı 17:30-18 gibi kalkıyor ve akşam üzeri uyumuyor günde iki kez uyuyor.sabahda 07:30-08:00 arası kalkıyor 09:30-10 gibi yatar ve böyle uyuması için bakıcının evine salıncak kurduk yoksa hiç uyumuyordu.akşamsa 22-22:30 da yatıyoruz ilk bir saat sonra kalkıyor sonra iki saat uyur en uzun uykusu sonra saat yada yarım saat başı hele dün gece tam yatıyorum yeniden kalkıyorum iki haftadır iyice abarttı.gündüz uykusunu salıncakla çözdük biz.ama geceye çözüm yok gibi.

akannehir kafamçokkarıştı :bbo: mirmirmirmir :1no2:

senağlama delikafadulden :uhm:

Ahanda işte uykusuzluktan bu durumlardayım....:sm_confused:

Son düzenleme:
Buna büyüme atağı deniyor nette yazın çıkar karşınıza bu aylarda anneyi uykusuz bırakır.
Çok emmek ister vs vs..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…