Bebek Beslenmesi uyku düzeni

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

B&M

FB & M & YE
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2007
8.556
25
37
ya kızlar uyku düzenimiz bozuldu napıcam ya geceleri cılgına dönüyorum önceden saat 9 da gece uykusuna geciş yapardı oğlum ama artık gece 2 gibi uyuyo sabah 9 a kadar arada emmek için uyanıyo 9 dan sonra tekrar 2 saatte bir uyuyo emme düzeni yok gazı olsunda veya kakası oldunda bile emmek istiyo bende ne zaman ac anlayamıyorum napıcam ya..esiminde morali bozulmaya başladı adam 12 ye kadar beni bekliyo sonra dayanamayıp uuyo anlıcanız bişide yapamıyoz:eek:

Valla benim oğlumda aynı şekildeydi oda sıcaklığını düşürdük nispeten daha iyi uyuyor. Havalar çok sıcak

canım bebekler arada bunu yapıyor korkma baran bir hafta duzenlı uyuyor sonra bir hafta uyumuyor bu arada sen onu aksama doğru uyutma sakın aglasın sızlansın en sonunda dayanamayıp uykuya gecer uyanmaz uzun sure uyanık tutkı gece uykusundan once rahat edesın. ben cok cektım bilirim.

ay inşallah düzelir.bu gece uyutmadım bilerekte biraz bağırttım sonunda uyumak zorunda kaldı 12 de uyudu 6 da uyandı ilk defa uzun bi uyku cektim aman masaallah nazar değiyo söyleyince hala uyuyo uykucu

benimkinimde hiç uyku düzeni yok geceleri çok geç uyuyor saat 2yi bulduğumuzda oluyor nasıl düzene sokacam şaşırdım

uykudan önce banyo yaptırmayı deneyin her akşam aynı saatte ve uyumasa bile odadan çıkarmayın loş ışıkta uyutun ben oğluma doğduğu günden beri aynı taktiği uyguluyorum maşallah 9 - 9 buçuk dedi mi cuuup yatağaaa..

X