Uyku düzeni

Sunshine1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2021
8.965
8.433
26
Selam anneler kolaylıklar hepimize. Bebeğim son günlerdir 5 de kalkmaya başladı. Burnu tıkalı geniz akıntısı varn uyanıyor ve geri uyumuyor. Bi kere 6 çeyrekte kalktı çok güzel bir geceydi. Gece 1 kere uyandı. Şuan 2 aylığız. 9 gibi 9 30 gibi yatırıyorum. 8 gibi başlıyoruz uzun uzadıya emzirmeye alt değişimi kundak ve karanlık oda derkn 9 9 30. Emzikle mayıştırıyorum ama derin uykuya geçmesi 1 1 buçuk saat sürüyor. İşte ilk nrem uykusu aktif uyku sokra derin uykuya geçiyor. Uyanabiliyor emziği atıyor başında olmam gerekiyor. Zorlanıyorum uyuturken. Acaba daha erken mi yatmalı ? O zaman akşam hiçbirşeye gidemeyiz. Gündüzde düzensiz uykularımız. Bazen meme bazen yatak bazen 1 bazen yarıl saat bazen 10 dakka. Gece genelde 2 gibi kalkıyor beslenmeye. Siz kaçta yatırıyorsunuz?

Gece 5 saat uyuyacağı zamanlar da gelecek demek. 🥲
Benim bebek düzeltilmiş 16 günlük. Her üç saatte bir besliyorum. Yaklaşık 1 saat sürüyor besle altını değiştir falan. Sonra da gaz sancısından ıkınma ve ağlama süreci oluyor. Yatıramıyoruz, yatmıyor götünü yediğim. 🥲

Bnm bebek altı aylık hala uyku düzenimiz yok ama doktorumuz bir damla verdi iki gündür kullanıyorum sanki daha sakinleşti gibi lactocol diye bir damla

Gece 5 saat uyuyacağı zamanlar da gelecek demek. 🥲
Benim bebek düzeltilmiş 16 günlük. Her üç saatte bir besliyorum. Yaklaşık 1 saat sürüyor besle altını değiştir falan. Sonra da gaz sancısından ıkınma ve ağlama süreci oluyor. Yatıramıyoruz, yatmıyor götünü yediğim. 🥲
Canım alt değiştirme gaz çıkarma yapmıyorsun gece uykusu açılır. 2 buçuk saat sonra uykusunda besleyip yavaşta yatırıyorsun gece uykusunu bölme.

Canım alt değiştirme gaz çıkarma yapmıyorsun gece uykusu açılır. 2 buçuk saat sonra uykusunda besleyip yavaşta yatırıyorsun gece uykusunu bölme.
Aslında bölmüyorum çünkü gece uyumuyor genel olarak. Kolik kendisi, gaz sancısı sebebiyle ıkınıp ıkınıp ağlıyor. Geçince uyuyacak inşallah gece de.

X