Kalkamıyorum ki, o alarm çalar ben ertelerim ... birinden sorumlu Olursam ya da bir işim varsa kalkarım - kapasitem düşük gibi ama- sanki pilim %3 gibi. O enerjiyi o işe kanalize ederim biter gider posam kalır.Erken kalkarak da bi' bakkma gecenin tadını çıkarabilirsiniz... Okul zamanı bu saatlerde kalkıyordum ben. Benimki biraz ekstrem ama olabildiğince erken uyanırsınız
ben de bir saat veriyorum en iyi ihtimalleaynı durumdayım. tahmini 2 buçuk saate uyurum
gecenin müthiş verimi. Benim de zihnim gece açılıyor gündüz saflık çöküyorBen de gece kuşuyum. Gece izlemeyi-okumayı-çizim yapmayı vb. daha çok seviyorum. :)
Saçma bi sihir gibi bendeki gece-gündüz farkı; geceleri sanki yeteneklerim-zekam artıyor hafızam açılıyor, gündüzleri ise aksine salaklaşıyorum, bönleşiyorum gibi.
Gecenin körü, boş yollarda araç kullanmak da eski hobilerimden biriydi hatta, terapi gibi bi şeydi. Tabi bunu eskisi kadar yapamıyorum artık, çocuktan sonra bilhassa.
Aman sabahlar olmasın diyorlar ama oluyor her gün oluyorBende aynı durumdayım telefon oynamasam da yatakta debelenip duruyorum uykuya dalamıyorum ancak saat 06:00'da uyuyabiliyorum düzenim şaştı valla.
Bebekken gece uyutmazmışım, gündüz uyurmuşum. Gören bilmiş komşular bu bebek ne uslu böyle uyuyan bebek bulmuşsun ne güzel diye sinir ederlermiş, gündüz de onlar dadanır uyutmazlarmış anneciğimi.
Kendimi bildim bileli; hatta ailemin anlattığı kadarı ile bebekliğimden beri gece uykusunu sevemedim. Uyuyamazdım, bir tek hamileyken gece üçlerde filan uykum gelmeye başlıyordu. Tam alışmak üzereyken gece uykusunu hiç sevmeyen bir kızım oldu
Bugün inanılmaz yorucu bir gün geçirmeme rağmen zerre uykum yok, enerjim gündüze göre yüksek bile sayılır. Keşke tüm hayatı bu düzene göre uyarlayabilsek.
Kalkamıyorum ki, o alarm çalar ben ertelerim ... birinden sorumlu Olursam ya da bir işim varsa kalkarım - kapasitem düşük gibi ama- sanki pilim %3 gibi. O enerjiyi o işe kanalize ederim biter gider posam kalır.
ben de bir saat veriyorum en iyi ihtimalle
gecenin müthiş verimi. Benim de zihnim gece açılıyor gündüz saflık çöküyor
Şu an bile uykum yok meselaAman sabahlar olmasın diyorlar ama oluyor her gün oluyor
Evde gezelerken tıkırtıya milleti uyandırmak var bide “uyu uyu benim”