• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uyku durumumuz nolucak?

minik78

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2011
231
0
116
İstanbul
Benimde bir buçuk yaşında oğlum var. Geceleri maalesef çok uyaniyor yani bizim evde durum böyle. Annemde kaldigi zaman ise bütün gece uyuyor nerdeyse. Neden bende uyumuyor da annemde kaldığı zaman uyuyor. Bu arada annem yaninda yatiriyor. Ben yataginda yatiriyorum olmuyor yanima alıyorumgene uyaniyor. Sebep ne olabilir. Var mı böyle bir durum ile karşılaşan? Ne yapmalıyım sizce.

Inanın şu anda ben de bu konuyla ilgili bir soru soracaktım:) gecein 2si ve küçük kızımı daha yeni uyuttum ve yarından itibaren anason çayına başlayacağım,biz de öyle büyümüşüz.benim her iki kızımın da uykuları problemliydi.5 yaşındaki kzım bayağı düzene girdi ama 8 aylık olanı henü uyuttum,belli ki diş ama bu kadar da olmamalı yaa:(
size tavsiyem gecebeslenmesini su emzik ya da kucakla çözmeye çalışıp yanında uyumanız.ben öyle yaptım tabi başka aşternatfler de bulabilirseniz deneyin çekinmeden,her çock farklıdır çünkü.sevgiler ve kolaylıklar

ben uyku sorunu ile ilgili kitap okumuştum. Ama kitaptakileri tam anlamıyla uyguluyamadım. Kitaba göre uyku sorunu olan çocuklar ve bebeklerin bu durumu aşılabilir. Ama dediğim gibi ben başarılı olamadım. Benim de 8 aylık bi oğlum var. Bir yere gidince uyumuyor. İlla kendi yatağı olacak. Acaba sizin çocuğunuz annenizin evini kabullendi orayı kendi yatağı gibi görüyor da sizin evinizi yabancı bir yer olarak mı düşünüyor? Eğer başka bir yerde de uyuttuğunuzda kendi evinizdeki gibi tepki verirse bence bu şekilde olmuştur.

Back