merhaba bayanlar...Oğlum 14 aylık ve hala gece uyku problemi yaşıyoruz. 1 gece 3 saat aralıksız uyudu ise sonraki 6 gece zulüm...Oğlum anne sütü almıyor, amzik de emmiyor. Karnını doyuruyorum, altını da temizliyorum o halde neden uyumaz bu çocuk çıldırıcam artık. gün içinde de 2 saatten fazla uyutmamaya çalışıyorum. Gece 11 gibi uyuyor ve her 2 saatte bir kalkıyor.
İlk doğduğunda gazlı dedik, sonra diş dedik peki niye uyumuyor. Sırf bunun için doktora götürdüm. Gün içinde Bir problemi olmayınca dr da bişe demedi.
Çıldırıcam bana yardım edin. Dün gece artık kafamı duvarlara vurdum ve ilk defa işe hemen gitmek için can attım...bana yardım bir fikir verin nolurrrr. İlk bebeğim bir yerlerde bişey atlıyorum ama neee:a015:
ikimzide hala bu forumda zaman geçiriyor olursak ben hatırlatırım merak etme. benim bu konu hiç aklımdan çıkmıyor ki :))bende doktora götürdüm. Bir tane allerji şurubu verdi, yan etkisi uyku yaparmış. ilk gece süper uyudu 1 kere uyandı. ama bu gece sanki benden intikam aldı. kabus yaşıyorum.
Ola ki 2. çocuk düşünecek olursam bunu bana hatırlatın tamam mı? hatırlatın ki hemen vazgeçeyim...
bende doktora götürdüm. Bir tane allerji şurubu verdi, yan etkisi uyku yaparmış. ilk gece süper uyudu 1 kere uyandı. ama bu gece sanki benden intikam aldı. kabus yaşıyorum.
Ola ki 2. çocuk düşünecek olursam bunu bana hatırlatın tamam mı? hatırlatın ki hemen vazgeçeyim...
sana da ben hatırlatırım hayatım merak etme :)ayyyy sizlerde kendimi görüyorum sanki benim oğlum da uykuyu pek
sevmeyenlerden gece hala 3 yada 4 kez uyanır iştahı açıktır emer gazını çıkart uyut derken
yaklaşık 1 saat hadi neyyyyse buna alıştık diyelim fkat gündüz 1 saat yarım saat kadar
uyur hiçb,ir iş aş yapamam uyanıkken de hep ilgi hep sevgi bekler yanlız kalmak
istemez 5 aya yakındır uyku nedir bilemiyorum haftada 3 yardımcı alıyorum o da yetmiyor
ne yapacağız böyle??? birisi bana da 2. çocuk konusunda hatırlatma yapsın
napalım küçük beyimiz kardeşsiz olacak çoook zor valla
merhaba bayanlar...Oğlum 14 aylık ve hala gece uyku problemi yaşıyoruz. 1 gece 3 saat aralıksız uyudu ise sonraki 6 gece zulüm...Oğlum anne sütü almıyor, amzik de emmiyor. Karnını doyuruyorum, altını da temizliyorum o halde neden uyumaz bu çocuk çıldırıcam artık. gün içinde de 2 saatten fazla uyutmamaya çalışıyorum. Gece 11 gibi uyuyor ve her 2 saatte bir kalkıyor.
İlk doğduğunda gazlı dedik, sonra diş dedik peki niye uyumuyor. Sırf bunun için doktora götürdüm. Gün içinde Bir problemi olmayınca dr da bişe demedi.
Çıldırıcam bana yardım edin. Dün gece artık kafamı duvarlara vurdum ve ilk defa işe hemen gitmek için can attım...bana yardım bir fikir verin nolurrrr. İlk bebeğim bir yerlerde bişey atlıyorum ama neee:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?