merhaba bayanlar...Oğlum 14 aylık ve hala gece uyku problemi yaşıyoruz. 1 gece 3 saat aralıksız uyudu ise sonraki 6 gece zulüm...Oğlum anne sütü almıyor, amzik de emmiyor. Karnını doyuruyorum, altını da temizliyorum o halde neden uyumaz bu çocuk çıldırıcam artık. gün içinde de 2 saatten fazla uyutmamaya çalışıyorum. Gece 11 gibi uyuyor ve her 2 saatte bir kalkıyor.
İlk doğduğunda gazlı dedik, sonra diş dedik peki niye uyumuyor. Sırf bunun için doktora götürdüm. Gün içinde Bir problemi olmayınca dr da bişe demedi.
Çıldırıcam bana yardım edin. Dün gece artık kafamı duvarlara vurdum ve ilk defa işe hemen gitmek için can attım...bana yardım bir fikir verin nolurrrr. İlk bebeğim bir yerlerde bişey atlıyorum ama neee:a015:
İlk doğduğunda gazlı dedik, sonra diş dedik peki niye uyumuyor. Sırf bunun için doktora götürdüm. Gün içinde Bir problemi olmayınca dr da bişe demedi.
Çıldırıcam bana yardım edin. Dün gece artık kafamı duvarlara vurdum ve ilk defa işe hemen gitmek için can attım...bana yardım bir fikir verin nolurrrr. İlk bebeğim bir yerlerde bişey atlıyorum ama neee:a015: