• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyku bozukluğu

59Nur59

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2022
23
19
8
27
Kızlar merhaba. 10 aylık Bi bebeğim var. Bu zamana kadar herşey çok güzel gidiyordu. Uyku düzeni oluşturmak in çok uğraştım keyfimden ödün verdim gezmedim dolaşmadım ve 10 aydır çok güzel giden Bi uyku düzenimiz vardı yattığı saat belli kalktığı saat belliydi. Gel gelelim normalde akşam 6da uyuyan bebeğim bir gece 11e kadar uyumadı dışarı çıkmak zorunda kalmıştık. O geveden sonra bizde ne uyku düzeni kaldı ne saat. Hergün başka saatte yatar oldu Bi gün az uyur Bi gün çok uyur herşey berbat oldu yani. Sizce napmalıyım eski haline döner mi tekrar yada nasıl döner? Lütfen yardım edin..

Kızlar merhaba. 10 aylık Bi bebeğim var. Bu zamana kadar herşey çok güzel gidiyordu. Uyku düzeni oluşturmak in çok uğraştım keyfimden ödün verdim gezmedim dolaşmadım ve 10 aydır çok güzel giden Bi uyku düzenimiz vardı yattığı saat belli kalktığı saat belliydi. Gel gelelim normalde akşam 6da uyuyan bebeğim bir gece 11e kadar uyumadı dışarı çıkmak zorunda kalmıştık. O geveden sonra bizde ne uyku düzeni kaldı ne saat. Hergün başka saatte yatar oldu Bi gün az uyur Bi gün çok uyur herşey berbat oldu yani. Sizce napmalıyım eski haline döner mi tekrar yada nasıl döner? Lütfen yardım edin..
Ben tracy hogg un bebek bakım sorunlarına mucize çözümler kitabını alıp ordan eğitim verdim. Ama büyüme ataklarinda bozuluyordu ben yine de istikrarlı olmaya çalıştım toparladı. Bir yaşına kadar sürekli büyüme atakları yoğun olarak devam ediyor sonra daha düzenli oluyo. Kitabı kesinlikle tavsiye ederim sadece uyku değil farklı sorunlara da çözüm var. Davranış bozukluğu, ek gıda, tuvalet eğitimi vs

sanırım uyku gerilemesi başlamış. geçici bir süreç. nasıl uyumasını istiyorsanız o şekilde ıstikrarlı olarak devam edin. uyumuyorsa odadan çıkın ve 15 dk sakin aktiviteler yapıp odaya geri dönün. siz stresli olursanız beeğe yansır ve uykuya geçişi zorlaştırır.

Back