• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyku apnesi mi?

thisiswhatmakesusgirls

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2016
565
557
18
28
Son 1 senedir yaşadığım bir sorun var, uyurken boğazıma birşey tıkanmış gibi oluyor ve öksürerek uyanıyorum. Bu uyku apnesi mi? Nefes durması gibi değil de birşey yerken boğazınıza birşey takılır öksürür nefes alamazsınız bunun gibi benim yaşadığım sorun.

Degildir o zmaan buyuk ihtimal.cunku annemde vardi uyku apnesi.asiri horlama gunduz uyuklama yapiyor.oksurukle degilde ani nefes kesilmesiyle uyaniyordu.kalbinize bir baktirin.birde gunduz de oksurugunuz varsa gogus hastaliklarinada gorunmenizde fayda var

Son 1 senedir yaşadığım bir sorun var, uyurken boğazıma birşey tıkanmış gibi oluyor ve öksürerek uyanıyorum. Bu uyku apnesi mi? Nefes durması gibi değil de birşey yerken boğazınıza birşey takılır öksürür nefes alamazsınız bunun gibi benim yaşadığım sorun.
Evet canım büyük ihtimalle Uyku apnen var.En büyük nedenide Burnundan iyi nefes alamaman.Mutlaka iyi bir burun cerrahına hidip muayene ol..

Back