- 9 Aralık 2014
- 502
- 103
- 33
uyguna verıyorum dolapta duracagına canlarımıza faydası olsun sokaktan kurtarılan tedavisi devam eden pisicanlarımız
fosil kutusunda sıfır cüzdan
Eki Görüntüle 1929175
alındıktan sonra yıkandı gardolapta beklemeye basladı yani kullanılmadı :))36 38 bedene olur lwc nin s beden, önu duz sırt kısmı dantel detaylı gayet hos bır bluz
bikini 38 40 beden uyumludur yuklukte oldugu ıcın markasına bakamadım ama hatırı sayılır bır markası vardı ablama buyuk oldugu ıcın bana verdı halıyle banada buyuk :)
gene hatırı sayılı bır markası olan baska bır bıkını 36 38 beden
etıketlı sıfır elbise yazlık püfür püfür
straplez üst 36 38 beden
Eki Görüntüle 1919904
etiketi üstünde siyah elbise ön tarafı dantel detaylıdır kollar dirsek boyda istenirse kollar iptal edilebilir sıfır kol gayet güzel durur. dizlerimde kaldı cok uzun degıl cokta kısa degıl
fosil kutusunda sıfır cüzdan
Eki Görüntüle 1929175
alındıktan sonra yıkandı gardolapta beklemeye basladı yani kullanılmadı :))36 38 bedene olur lwc nin s beden, önu duz sırt kısmı dantel detaylı gayet hos bır bluz
bikini 38 40 beden uyumludur yuklukte oldugu ıcın markasına bakamadım ama hatırı sayılır bır markası vardı ablama buyuk oldugu ıcın bana verdı halıyle banada buyuk :)
gene hatırı sayılı bır markası olan baska bır bıkını 36 38 beden
etıketlı sıfır elbise yazlık püfür püfür
straplez üst 36 38 beden
Eki Görüntüle 1919904
etiketi üstünde siyah elbise ön tarafı dantel detaylıdır kollar dirsek boyda istenirse kollar iptal edilebilir sıfır kol gayet güzel durur. dizlerimde kaldı cok uzun degıl cokta kısa degıl
Son düzenleme: