Bebek İkinci El uyguna oyuncaklar ankaradan

efelop

Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2013
45
0
16
34
İçel Mersin
Eki Görüntüle 1019623 PİLSAN FIL 35 TL
KEDICIK 5 TL DANS EDEN MUZIKLI BEBEK
10 TL legolar 20 tl 25 TL---SIFIRDAN FARKSIZ SESLI---ORJINAL BUYUK BOY BEBEK 5 TL sıfır sayılır hatta bırınde etıket duruyor daha yenı aldık peppee sarkısı soyluyor tane 10 t 4/7 yas --16 jant--50 tl SÜT İÇİNCE BÜYÜYEN BEBEK
ÇOK YENI 25 TL TANE.ÇALISIYOR
BIBERONDAN SUT IÇIRINCE BEL KISMINDAN BOYU UZUYOR BIR SURE SONRA UYKUYA DALINCA HORLAMA SESIYLE BERABER BOYU GERI KISALIYOR . ANKARA ICI ELDEN TESLIM ALABILIRSINIZ

Süt bebek ve pepe en son kac yaparsınız ?

slm
legolar kaç parça ve fil kaç yaşa kadar kullanılıyor?ikisini en son kaça bırakırsınız

Süt bebek ve pepe en son kac yaparsınız ?

merhaba bebek daha cok yenı 40 tl + kargo vererek aldık . pepee de 10 tl ..bebegın pıyasa fytını arastırabılırsınız .sıfır dıyebılecegım kadar yenı.25+ 10 =35 tl yapıyor ıkısı. kargo 6.5 tutar. kargo dahıl 39.90 yapabılırm ancak.

slm
legolar kaç parça ve fil kaç yaşa kadar kullanılıyor?ikisini en son kaça bırakırsınız

merhaba fil için buraya bakabılırsınız benımkının altta sarı aparatından yok fakat aynı sekılde hem sallanıyor hem de araba gıbı tekerleklı oldugu ıçın sürülebılıyor.ıkı farklı kullanımı var yanı. 4 yasa kadar kullanılabılır kuçuk bır sey degıl .çok saglam 1 yasından ıtıbaren sallanan seklıyle kullanılıyor. legolar 78 parca .ıkısı 50 tl olur son. kargo sıze aıt.ben ankaradayım sız nerdesınız ? dıger ıllere kargo ne tutar bılemıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

ben ankarada değilim ama teyzelerim ankarda biri mamak biri incirlikte,eşimle konuşuyum olur derse irtibata geçrim inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…