Saç Rengi ve Saç Boyama Uygun rengi bulamadım bir türlü

persephone__

zamanı tanrı yaşar,insanoğlu hep ölmek için doğmuş
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
1.339
1.678
53
31
Önceden 2 yıl kadar loreal köpük boya ateşli bakır rengini kullandım. Çok memnundum. Geçen uzun zaman sonra yine o renge dönmek istedim ama sanırım loreal köpük boyalar kaldırılmış hiçbir yerde yok. Sultan bakırına boyadım ama sarı gibi oldu hiç beğenmedim. Bakır da bende durmuyor ne olursa olsun sarı gibi ve soluk oluyor o renk çok güzeldi. Sizce o renge muadil hangi rengi alabilirim ? Saçımın resimdeki renkte olmasını istiyorum. Üstteki şuanki saç rengim. Biraz koyu çıkmış ama gün ışığında bildiğiniz sarı. bakırlık yok gibi bişey.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    49 KB · Görüntüleme: 140
  • image.jpg
    image.jpg
    12 KB · Görüntüleme: 124
Bakır yakisiyo mu beyaz tene? Sari tonlarindan hevesini almis biri olarak solgun gelmeye basladim kendime. Canlilik katmak adina bu kadar acik olmasa da bakir kahve dusunuyorum ben de.

Bakır yakisiyo mu beyaz tene? Sari tonlarindan hevesini almis biri olarak solgun gelmeye basladim kendime. Canlilik katmak adina bu kadar acik olmasa da bakir kahve dusunuyorum ben de.
Bence çok daha canlı duruyor ben sarıyla bildiğin gri gibi oluyorum bakır daha sağlıklı gösteriyor

Saçımı küllü yapmaya çalışırken yeşil oldum. gündüz turuncu gece yeşil

Baktım olacak gibi değil en son kafayı bakır yapıcam. Bu aralar bakırlara taktım kafayı. Senin dediğin renk majirel 7. 62ye benziyo

Kullu kahvelerle hele yasli kadinlara benzetiyorum ben kendimi. Kaşlarını boyatiyo muydun peki
Kaşlarım zaten sarı gibi olduğu için boyatmıyorum. Bi ara siyah yaptım o zaman siyaha boyadım. Ama saçım açık renkken kaş farı sürüyodum bi ton koyulaştırıyodum açık kahve oluyordu sarı kaştan nefret ediyorum.

Saçımı küllü yapmaya çalışırken yeşil oldum. gündüz turuncu gece yeşil

Baktım olacak gibi değil en son kafayı bakır yapıcam. Bu aralar bakırlara taktım kafayı. Senin dediğin renk majirel 7. 62ye benziyo
Bu boyayı nerden bulabilirim internet dışında ? Gratiste falan satılıyor mu

Zemin rengin neydi, tam bakırlık oldu mu çok merak ettim :KK64: Ben de bi dahaki boyamamı 7.77 ile yapmayı düşünüyorum
Valla ilk yikadigimda hosuma gitmisti ama suan cok degisik geliyo gozume alisamadim henuz. Zemin konu sahibiyle hemen hemen ayniydi. Parlak tam bakir diyecegim bi ton olmadi. Boyle bakir kahve kizil arasi bisi oldu. Ama ben cok durmam bu renkte. Karamel yapabilir miyim bilgin var mi?

Valla ilk yikadigimda hosuma gitmisti ama suan cok degisik geliyo gozume alisamadim henuz. Zemin konu sahibiyle hemen hemen ayniydi. Parlak tam bakir diyecegim bi ton olmadi. Boyle bakir kahve kizil arasi bisi oldu. Ama ben cok durmam bu renkte. Karamel yapabilir miyim bilgin var mi?
Bakır boyayanlar hemen akmasından ve solmasından şikayetçi zaten canım. Parlak bi bakır elde etmek için "bakır yoğunlaştırıcı" katmak gerek içine. İşte o kahve kızıl gibi olması zeminin tam açık renk olmayışından. Ben de bakır sarısına boyadım ama kahve oldu :KK48:
Boyanın akmasını istemiyorsan da profesyonel boya kullan. Biraz pahalılar ama değer. Loreal majirel, koleston perfect, ıgora vs.. Karamel tabi boyayabilirsin ama biraz rengin açılmasını beklemelisin bence. Koleston perfect 8.07 karamel var mesela Hoppa Ben hep bu markalarını kullanıyodum müthiş kalıcılar ama bu sefer kalktım selective diye bi marka kullandım, çok pişman oldum :KK43:

Kuaföre gittim tam istediğim renk oldu ama bir kere boyayınca aktı :/ kuaför saçın bi tık daha koyu olsa daha iyi olurmuş dedi ama bilemeyeceğim. Ama önümüzdeki ay kendim boyatıcam madem öyle de akıyor böyle de akıyor ne diye daha çok para vereyim. Hatta bana tam kızıla boyasam akınca istediğim renk olur gibi geliyor ya dur bakalım :d ama çok memnunum bakırdan, en azından makyajsız da çıkabiliyorum artık.

Back