İSTANBUL-BURSA-ANKARA için en uygun meme estetiği fiyatlarını araştırıyorum bilenler yardımcı olursa sevinirim hastane ve doktorla birlikte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba. Ben Bursa'da görüşmeler yapıyorum. Esteticare 'de Mesut Özcan ile görüştüm. Önümüzdeki cumartesi de 2 görüşme daha yapacağım. Sonuçları paylaşırım. Başka bilgisi olan varsa yazabilir mi?İSTANBUL-BURSA-ANKARA için en uygun meme estetiği fiyatlarını araştırıyorum bilenler yardımcı olursa sevinirim hastane ve doktorla birlikte
Şuan benim için fiyat en önemli etken fiyatı da paylaşırsanız sevinirimMerhaba. Ben Bursa'da görüşmeler yapıyorum. Esteticare 'de Mesut Özcan ile görüştüm. Önümüzdeki cumartesi de 2 görüşme daha yapacağım. Sonuçları paylaşırım. Başka bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Merhaba devlet hastanelerinde de daha önce dr raporu varsa (sağlığa engel teşkil edecek herhangi bi sebepten)sgk destekli yapıyorlardı ama kanun değişti mi bilmiyorum.Drlar farklı teknikler ve farklı malzemeler kullanıyolar bedeninize sonradan zararı dokunmayacak bi malzemeyle sizi mutlu edecek bi teknikle işini düzgün yapan bi dr a denk gelirsiniz dilerim.Sadece uygun diye hemen gidip olmayın yaptığı hastaları görün ki sonra düzeltme ameliyatlarıyla uğraşmayın.SevgilerŞuan benim için fiyat en önemli etken fiyatı da paylaşırsanız sevinirim
Tabiki yalnızca fiyat için kendim için iyi olmayacak bi duruma atılmam :) şimdi burada bi ortalama fiyat araştırayım dedim ona göre bütçe belirleyeceğim bendeMerhaba devlet hastanelerinde de daha önce dr raporu varsa (sağlığa engel teşkil edecek herhangi bi sebepten)sgk destekli yapıyorlardı ama kanun değişti mi bilmiyorum.Drlar farklı teknikler ve farklı malzemeler kullanıyolar bedeninize sonradan zararı dokunmayacak bi malzemeyle sizi mutlu edecek bi teknikle işini düzgün yapan bi dr a denk gelirsiniz dilerim.Sadece uygun diye hemen gidip olmayın yaptığı hastaları görün ki sonra düzeltme ameliyatlarıyla uğraşmayın.Sevgiler
Mesut Özcan-Esteticare 7000tl fiyat verdi. Acıbadem'de normal ameliyat 11000Tl civarındaymış. Ben Acıbadem sigortalı olduğum için 8000 tl fiyat verdiler. İçime o kadar çok sindi ki Estetik international'a görüşmeye gitmedim bile. Şu an hastanedeyim. Dün ameliyatımı oldum. Yeni yeni kendime geliyorum. Esteticare o gün taburcu olabileceğimi söylemişti. Şu anki durumuma bakınca asıl olacakmış o iş diyorum. iyi ki gece burada kalmışım, iyi ki hastanede olmuşum. Ameliyatı yapan doktor Mahmut Özyılmaz. Çok memnunum kendisinden.Şuan benim için fiyat en önemli etken fiyatı da paylaşırsanız sevinirim
Ben de aynı sebepten tereddüt ettim ve bu yüzden başka yerlerle görüştüm. Tamam çok tecrübeli bir prof ama beni tedirgin etti doğrusu. Bir de çok detaylı cevaplar vermedi.selam herkese.ben 6 ay önce estetik international da Medine Kantürk'e oldum.protez+dikleştirme 7000 tl ödedim.sonuçtan gayet memnunum.sorularınız olursa cevaplarım.Mesut Özcan'a da öncesi muayene oldum aynı fiyat verdi fakat dr çok yaşlı geldi bana cesaret edemedim.
aynen ağzından cımbızla laf alıyorsun.ne sorcağımı bile bilmiyoken zaten sıkılıp gitmiştim erkek diye bide vazgeçtim.Ben de aynı sebepten tereddüt ettim ve bu yüzden başka yerlerle görüştüm. Tamam çok tecrübeli bir prof ama beni tedirgin etti doğrusu. Bir de çok detaylı cevaplar vermedi.
Ameliyat sonrası ne kadar sürede ağrılarınız geçti? Ben daha uzun süre yatacakmışım gibi hissediyorum
aynen ağzından cımbızla laf alıyorsun.ne sorcağımı bile bilmiyoken zaten sıkılıp gitmiştim erkek diye bide vazgeçtim.
senin adına sevindim geçmiş olsun sağlıkla kullan canım yeni cicilerinikaç cc ve nerden takıldı protez dr bilgi verdimi?yapılan yöntem,işlem,kas yapısı ve kişinin ağrı eşiğine göre değişiyor canım iyileşme süreci.biraz daha ayrıntılı yazarsan yardımcı olurumkısaca şöyle özetliyeyim.ilk gün narkozu çok zor atlattım yatana kadar bulantı ve istifra ile geçti.2.gün ağrıdan dolayı pişmanlıkla sonrası 1 haftadan sonra ağrılar hafifledi fakat gerginlik ve baskı hissi 1 ay sürdü benim.düz yatma 2-3 yastıkla kaykılarak yat ki kolay kalkarsın.bol su iç evin içinde de olsa sık sık yürü açılırsın.dr un verdiği ilaçları da ağrın olmasa da bitir.aklıma bunlar geldi şimdilik tekrar geçmiş olsun hayırlı olsun@kiwii
ben de geliyorum oraya, okumak iyi gelecek. Çk teşekkürlerdemi insan şöyle bi aşağı bakınca ağrılara değdi diyor .daha çok yenisin çok normal gerginlik kolay değil oradaki kaslar dokular sinirler hırpalanıyor vücuda yeni bi madde giriyor .kasların kabul edene kadar ağrı gerginlik normal.dikleştirme olmadı sanırım sende .bence sen daha çabuk iyileşirsin benden.korkma hiç ilk haftadan sonra ağrılar hızla geçiyor.bende daha çok diğer topikteki arkadaşlardan öğrendim saolsunlar.ve burda ilk bursalı memedaşım sen oldun çok sevindim.istersen yazacağım topiğe girersen daha çok tecrübeli arkadaşlar var oraya gel sende
İzmir Doç. Dr. Fatih Uygur Meme Büyütme Ameliyatı
kiwii aynen canim iyi olur bir de sana bi tüyo resmin olmadan kimse seni izlemez en yakin zamanda resim yükleki biz de seni izleyelim.bu arada agrilarin ne durumda eve ciktinmiben de geliyorum oraya, okumak iyi gelecek. Çk teşekkürler
Hangi şehirde oldunuz ameliyatıMesut Özcan-Esteticare 7000tl fiyat verdi. Acıbadem'de normal ameliyat 11000Tl civarındaymış. Ben Acıbadem sigortalı olduğum için 8000 tl fiyat verdiler. İçime o kadar çok sindi ki Estetik international'a görüşmeye gitmedim bile. Şu an hastanedeyim. Dün ameliyatımı oldum. Yeni yeni kendime geliyorum. Esteticare o gün taburcu olabileceğimi söylemişti. Şu anki durumuma bakınca asıl olacakmış o iş diyorum. iyi ki gece burada kalmışım, iyi ki hastanede olmuşum. Ameliyatı yapan doktor Mahmut Özyılmaz. Çok memnunum kendisinden.