36 beden 20 tl elbise kumaşı kalındır kesinlikle sogugu geçirmez bir kumaştır test edildi
36 beden kemeride mevcuttur ama nerde bilmiyorum :) 15 tl
annemin hediyesidir fakat tarzım degil s ile m olur 5 tl
36 beden kolları çok fazla uzu degil dirsekten asagıya kadar 10 tl
s beden 5 tl ürün alımlarınını yanınada isteyen olursa konabilir
37.5 bir ayakkabıdır 37 38 arası sıkıntım oldugu oldugu için özel yapıldı 25 tl
yine annecigimin hediyesi fakat 1 kez giydim s ile m uyar ön tarafı giyildigi zaman dökümlü bir hal alıyor 15 tl
s m rahatlıkla uyar fileli bir mdel 5 tl yine aynı sekilde isternirse ürün alımlarının yanına konabilir
kesinlikle hiç giyilmemiştir yanlışlıkla l beden alındı kumaşı çok güzel giyememek ne kötü 15 tl
36 beden çok şirin bir bluzdur bunu giydigimde sihrbaz esprileri çok almışımdır kendinden kemerli yalnız kemer bölümü karın bölgesini sıktıgı için hafif sökülmeler oldu isteyene tadilat yaptırılıp gönderilir 20 tl
36 beden oldugum için tam geliyor yalnız içinde yazmıyor yırtık kot 10 tl
36 beden hiç giyilmedi önüne bakıp arkasını kontrol etmeyen ben
hemen alıp çıktım evime uzak oldugu için degişim yaptıramadım 15 tl
36 beden hiç giyilmedi yine :)) malesef birinn kötü yorumu sebebiyle aldıgım gibi rafta yerini aldı 5 tl
36 beden dar kesimdir iş nedeniyle alındı 1 kerw giyildi giyilmedi işi bıraktım :) çünkü 25 tl
ürün alımlarınında istnrse hediye verilcek lcwden alınma dikiş hatası vardır 3 tl
kolyelerin içinde gümüşte mevcuttur hayvan motifli kolye afrikadan getirilmedir hepsi ayrı fiyattadır
bir arkadışmla takas karşılıgında alınma bir gözlük orjinal dedi fakat gözlükten anlamadıgım için orjinalmi degilmi bilmiyorum ben normal dışardaki fiyattan yazıyorum 20 tl
umarım ihtiyacı olan birileri çıkar bu ürünlerime ve birşey daha eklemek istiyorum takasa açıgım ve çanta hastasıyım kozmetik parfüm vs daha yatkınlıgım var ama elbiselerede hayır demem yeterki sizde begendigim sey olsun hediye yönünden bi hayli bonkörümdür hoşçakalın en güzel günler sizin olsunnnn :))))