Uygun fiyatlı nevresim takımı arıyorum.

BayanHicKimse

.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2012
14.265
10.145
198
Selamlar
Sıfır, kullanılmamış çift kişilik nevresim takımı arıyorum. Elinde olup, kullanmayan ya da çeyizinde öylece bekleyen ve elinden çıkarmak isteyen arkadaşlar yazabilir mi?
Renk tercihlerim, kırmızı- siyah olabilir ya da pudra pembesi- beyaz :26:

benim çok para verip aldığım, ama kutusuyla duran, kullanmaya sıra gelmeyen, taç marka delux saten çift kişilik nevresim takımım var. mürdüm rengi ama. sanırım renk uymuyor size.düşünür müsünüz?

Evet canım renk uymuyor :26: Yatak odası fonlarım kırmızı, halım kırmızı-siyah beyaz O tonlarda bişey olsun ya da daha soft bişey olsun istiyorum

merhaba ,

hala satmayı düşünüyormusunuz acaba? ayrıca çarşafı lastikli, mi? ne kadar düşünüyorsunuz satmayı

merhaba ,

hala satmayı düşünüyormusunuz acaba? ayrıca çarşafı lastikli, mi? ne kadar düşünüyorsunuz satmayı

merhaba, evet satıyorum hala. çarşafın lastikli olduğunu sanmıyorum; açıp bakmadım, kutusuyla duruyor. piyasa fiyatına bakmadım inanın ki; tabii o fiyatın altında veririm çünkü boşuna dolabımda duruyor.

resim ekleyebilirseniz çok sevinirim ayrıca ortak bir fiyat belirlersek çok iyi olur:44:

model bu. daha detaylı foto var mı bakıyorum. bir de 3 5 yerden fiyat bakıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…