Uygun fiyatlı kitaplarım güncellenip yeniler eklendi

balbazaar

wingardium leviosaa
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2014
4.393
5.592
Merhaba arkadaşlar kitaplığımda yer kalmadığı için yavaş yavaş boşaltıyorum. İlgilenenlere duyurulur...Eki Görüntüle 1337560
Piyasada 57 lira- 45 liraya satıyorum (hiç kullanılmadı)Eki Görüntüle 1337565 Histeri- Sil baştan- Bir gün- Yüreğim seni çok sevdi = 8'er lira
Mesnevi terapi- Gitme bana sormadan= 3'er lira
En son yürekler ölür(cep boy) - Gelasiusun kılıçları =5'er liraEki Görüntüle 1337569
Eyvah kitap= 3 lira
Eroinle dans - Şeytan ayrıntıda gizlidir (ikiside cep boy) = 5'er Lira...

Haydi kızlaaarrr ilerleyen sayfalara stephen king ve diğer yazarların kitapları eklendii :KK76:

Son düzenleme:
Hepsi 5'er lira, Metal fırtınanın ikisi birden 8 Lira...
20141221_194648.jpg
20141221_194732.jpg

Haydi kızlaaarrr... Kitaplığı karıştırdıkça elime geliyorlar :)
20141224_125949.jpg
Şah ve Sultan-Od (İskender Pala), Bab-ı Esrar (Ahmet Ümit) = 6 'şar lira
Kitab-ı Aşk (İskender Pala) = 3 lira...

Toplu alımlarda yaparız bişiler :KK66:

Haydi kızlaaarr... Kitaplarım temizdir, sadece ilk sayfada ismim ve nereden aldığım yazıyor onun dışında bazıları orjinal değil... Toplu alımlarda indirimde diyelim üzerine... Haydi bakalım hayırlı satışlar banaa :KK70:

Mesnevi Terapi, Ferrarisini satan bilge, eyvah kitap, Sil baştan, Psikoanalist, Kuzular vadisi satılmıştır. Haydi kızlaaarrr kalanlara bir göz atın :KK76:

Canim cok cok tesekkur ederim kitaplar için. Hepsi tertemiz sanki sıfır kitap siparis etmişim Gibi. Arkadaşlar kesinlikle tavsiye ediyorum. Bu kitaplardan faydalanmalisniz

Canim cok cok tesekkur ederim kitaplar için. Hepsi tertemiz sanki sıfır kitap siparis etmişim Gibi. Arkadaşlar kesinlikle tavsiye ediyorum. Bu kitaplardan faydalanmalisniz
Canım benimm ben teşekkür ederim, alışveriş sürecindeki güzel tavrın için :) güle güle oku...

X