Uygun fiyatlı kaliteli kedi maması

Betul37

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2024
2
0
25
Meraba arkadaşlar 5 yaşında cinsi ankara kedisi olan bi kedim ancak aşırı tüy döküyor önerebileceğiniz bütçe açısından da uygun kaliteli mama var mı ? Bir de evdeki tüy sorununu nasıl hallediyorsunuz ? Rulo süpürge vs. önerileriniz nelerdir

Merhaba uygun fiyatlı mamalar genelde pek kaliteli olmadığı için tüy dökmesi fazla oluyor kedilerin, ben 5 tane büyüttüm hepsine proplanın derma mamasını kullandım hala onu kullanıyorum tüyleri az dökülüyor o mamayı yerken. 3 kilosunu 800-900 tl gibi bir fiyata alıyorum trendyoldan indirimlerini takip ediyorum genelde 1 kedime 1 aya yakın gidiyor paketi. Dökülen tüyleri için de smarter markanın büyük boy rulosu var yapışkan koltuk yatak vs. için onu kullanıyorum.

Merhaba uygun fiyatlı mamalar genelde pek kaliteli olmadığı için tüy dökmesi fazla oluyor kedilerin, ben 5 tane büyüttüm hepsine proplanın derma mamasını kullandım hala onu kullanıyorum tüyleri az dökülüyor o mamayı yerken. 3 kilosunu 800-900 tl gibi bir fiyata alıyorum trendyoldan indirimlerini takip ediyorum genelde 1 kedime 1 aya yakın gidiyor paketi. Dökülen tüyleri için de smarter markanın büyük boy rulosu var yapışkan koltuk yatak vs. için onu kullanıyorum

X