Uygun Fiyatlı Çeşitli Ürünler (giysi, 37 numara babet, kozmetik, parfüm)

SimplyLove

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2015
1.136
1.802
133
Merhaba sevgili KK üyeleri. Dolabımda boş boş duran, alıp giymediğim kıyafetleri satışa çıkarıyorum. Ürün fıyatlarını minimum düzeyde tuttum, ilgilendikleriniz için iletişime geçebilirsiniz :)

1- LCW Bolero, genç bölümünden almıştım s/m bedene olur. 4-5 defa giydim.
Fiyat: 7TL

2- Hiç giymedim etiketi üstünde, s/m bedene uygun
Fiyat: 5TL

3- Bu tişörtü de hiç giymedim

4- Dikişleri pek kaliteli değil, pazardan almıştım. Dar bir etek üzerine filan dökümlü bluz olarak kullanılabilir belki
Fiyat: 3TL

5- Bu bluzu çok beğenerek almıştım ama genel giyim tarzıma pek uymadı. Ön kısmı saten gibi.

6- Daha geçen hafta aldım sezon sonu indiriminden. Ama aldıktan sonra pek hoşuma gitmedi. Hiç giyilmedi. 37 numara
Fiyat: 25TL

7- Bu straplez bluzu kargo ücretini karşılamak koşuluyla isteyene hediye olarak gönderebilirim.

8- Geçen sene almıştım fakat bu tarz çok fazla bluzum olduğu için giymedim. S/m bedene uygun olur.

9- Yves Rocher'ın meşhur kayısılı peelingi. Haziran ayında almıştım. Sanırım 6-7 defa kullandım. Ama benim cildimle pek barışmadı. %70i dolu. Çok rahat 20 defa peeling yapabilirsiniz az bir miktar yeterli oluyor zaten.
Fiyat: 6TL

10- Yves Rocher Pure System Tonik. Bu da haziran ayında aldığım ürünlerden. Karma/yağlı ciltler için uygun. Sivilce ve siyah nokta problemini minimuma indirgemeyi vaat eden ürünlerden. Bi kaç defa kullandım lakin tonik kullanma alışkanlığım olmadığı için bıraktım. %90 dolu.
Fiyat: 10TL

11- Zara Black Amber parfüm. 2-3 hafta önce aldım. İlk aldığımda kokusu çok hoşuma gitse de bir süre sonra fazla beğenmediğime karar verdim. Maksimum 10 fıs kullanmışımdır. Zaten şişenin doluluğunu görüyorsunuz.
Fiyat: 25TL

Ürün gönderiminde ekonomik olması açısında PTT kargoyu tercih ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…