Merhaba sevgili KK üyeleri. Dolabımda boş boş duran, alıp giymediğim kıyafetleri satışa çıkarıyorum. Ürün fıyatlarını minimum düzeyde tuttum, ilgilendikleriniz için iletişime geçebilirsiniz :)
1- LCW Bolero, genç bölümünden almıştım s/m bedene olur. 4-5 defa giydim.
Fiyat: 7TL
2- Hiç giymedim etiketi üstünde, s/m bedene uygun
Fiyat: 5TL
3- Bu tişörtü de hiç giymedim
4- Dikişleri pek kaliteli değil, pazardan almıştım. Dar bir etek üzerine filan dökümlü bluz olarak kullanılabilir belki
Fiyat: 3TL
5- Bu bluzu çok beğenerek almıştım ama genel giyim tarzıma pek uymadı. Ön kısmı saten gibi.
6- Daha geçen hafta aldım sezon sonu indiriminden. Ama aldıktan sonra pek hoşuma gitmedi. Hiç giyilmedi. 37 numara
Fiyat: 25TL
7- Bu straplez bluzu kargo ücretini karşılamak koşuluyla isteyene hediye olarak gönderebilirim.
8- Geçen sene almıştım fakat bu tarz çok fazla bluzum olduğu için giymedim. S/m bedene uygun olur.
9- Yves Rocher'ın meşhur kayısılı peelingi. Haziran ayında almıştım. Sanırım 6-7 defa kullandım. Ama benim cildimle pek barışmadı. %70i dolu. Çok rahat 20 defa peeling yapabilirsiniz az bir miktar yeterli oluyor zaten.
Fiyat: 6TL
10- Yves Rocher Pure System Tonik. Bu da haziran ayında aldığım ürünlerden. Karma/yağlı ciltler için uygun. Sivilce ve siyah nokta problemini minimuma indirgemeyi vaat eden ürünlerden. Bi kaç defa kullandım lakin tonik kullanma alışkanlığım olmadığı için bıraktım. %90 dolu.
Fiyat: 10TL
11- Zara Black Amber parfüm. 2-3 hafta önce aldım. İlk aldığımda kokusu çok hoşuma gitse de bir süre sonra fazla beğenmediğime karar verdim. Maksimum 10 fıs kullanmışımdır. Zaten şişenin doluluğunu görüyorsunuz.
Fiyat: 25TL
Ürün gönderiminde ekonomik olması açısında PTT kargoyu tercih ediyorum.