• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uygun fiyatlı burun estetiği <3

bayandilki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
100
60
98
32
kızlar merhaba , burun estetiği olmak istiyorum bütçem 5-6 bin tl arasında önerebilceğiniz doktor var mı ?

5-6 bine bulursun araştırman lazım sadece,millet sadece bu forumda adı geçen doktorlardan başka bilmediği için hep yüksek fiyatlar akıllarında

Bence para biriktirip güvenilir bir doktora yaptırın. Benim maddi durumum da orta halli ama sonuçta burun bu, para biriktirdim ve deneyimli birine yaptırmak istiyorum. Sizde biraz bekleyin

İmkanlarınızı zorlamak veya imkanlarınız dahilinde doktor bulmak yerine en azından biriktirip imkanınızın oluşmasını sabırla beklemesiniz bence. Aceleye getirilcek içinize sinmese de bütçenize uygun diye yaptırılacak bir ameliyat değil. Ciddi bir ameliyat ve yüzünüzün ortasında tüm görüntünüzü etkileyecek.

kızlar merhaba , burun estetiği olmak istiyorum bütçem 5-6 bin tl arasında önerebilceğiniz doktor var mı ?
Bence para biriktirip güvenilir bir doktora yaptırın. Benim maddi durumum da orta halli ama sonuçta burun bu, para biriktirdim ve deneyimli birine yaptırmak istiyorum. Sizde biraz bekleyin
Haklısınız ama benim arkadaşım devlette oldu mükemmel bir burnu var bir diğeri ise özel de oldu hem burnu güzel olmadı hemde başına gelmeyen kalmadı. Berde olduğu değil de doktor önemli bence. Şuan en ünlü doktorlar devlette ameliyat yapıyorlardı bir aralar sonuçta

Haklısınız ama benim arkadaşım devlette oldu mükemmel bir burnu var bir diğeri ise özel de oldu hem burnu güzel olmadı hemde başına gelmeyen kalmadı. Berde olduğu değil de doktor önemli bence. Şuan en ünlü doktorlar devlette ameliyat yapıyorlardı bir aralar sonuçta
Katılıyorum ünlü olması önemli bir kriter değil tabi ki sadece deneyimli olması güzel bir burun için önemlidir diye düşünüyorum

İzmir’de Murat Songu da olabilir. Hakkında olumsuz yorumlar var ama gördüğüm kadarıyla o fiyata başarılı işler yapmış gibi duruyor şekil bakımından.

İzmir’de Murat Songu da olabilir. Hakkında olumsuz yorumlar var ama gördüğüm kadarıyla o fiyata başarılı işler yapmış gibi duruyor şekil bakımından.
Murat Songu hakkında hangi olumsuz yorumları gördünüz acaba? Ve ne kadara yaptığını bilşyor musunuz?

Arkadaşınız hangi devlet hastanesinde oldu

devlette arkadaşınızdan para istedi mi doktor

Murat Songu hakkında hangi olumsuz yorumları gördünüz acaba? Ve ne kadara yaptığını bilşyor musunuz?
Murat sangu özele geçiyor ve 9-14bin arası dedi bir pandemi boyunca bizi oyaladı ve bir anda özele geçti maalesef eski ameliyatları bitirip istifa edicekmiş

Back