- 26 Temmuz 2015
- 100
- 60
- 98
- 32
- Konu Sahibi bayandilki
kızlar merhaba , burun estetiği olmak istiyorum bütçem 5-6 bin tl arasında önerebilceğiniz doktor var mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
8500-9000 Mustafa Demir. 5000-10.000 aralığının en iyisi kendisi bence.5-6 bine İstanbul’da bulmak çok zor
kızlar merhaba , burun estetiği olmak istiyorum bütçem 5-6 bin tl arasında önerebilceğiniz doktor var mı ?
Haklısınız ama benim arkadaşım devlette oldu mükemmel bir burnu var bir diğeri ise özel de oldu hem burnu güzel olmadı hemde başına gelmeyen kalmadı. Berde olduğu değil de doktor önemli bence. Şuan en ünlü doktorlar devlette ameliyat yapıyorlardı bir aralar sonuçtaBence para biriktirip güvenilir bir doktora yaptırın. Benim maddi durumum da orta halli ama sonuçta burun bu, para biriktirdim ve deneyimli birine yaptırmak istiyorum. Sizde biraz bekleyin
Katılıyorum ünlü olması önemli bir kriter değil tabi ki sadece deneyimli olması güzel bir burun için önemlidir diye düşünüyorumHaklısınız ama benim arkadaşım devlette oldu mükemmel bir burnu var bir diğeri ise özel de oldu hem burnu güzel olmadı hemde başına gelmeyen kalmadı. Berde olduğu değil de doktor önemli bence. Şuan en ünlü doktorlar devlette ameliyat yapıyorlardı bir aralar sonuçta
Ben de o şekilde düşünüyorum sadece burnun görüntüsü değil içi içinde aynı deneyim gerekiyorKatılıyorum ünlü olması önemli bir kriter değil tabi ki sadece deneyimli olması güzel bir burun için önemlidir diye düşünüyorum
Murat Songu hakkında hangi olumsuz yorumları gördünüz acaba? Ve ne kadara yaptığını bilşyor musunuz?İzmir’de Murat Songu da olabilir. Hakkında olumsuz yorumlar var ama gördüğüm kadarıyla o fiyata başarılı işler yapmış gibi duruyor şekil bakımından.
Eymen oruç 6 bin instagramına bak istersen beğenirsin belki yaptığı ameliyatlarıkızlar merhaba , burun estetiği olmak istiyorum bütçem 5-6 bin tl arasında önerebilceğiniz doktor var mı ?
Arkadaşınız hangi devlet hastanesinde olduHaklısınız ama benim arkadaşım devlette oldu mükemmel bir burnu var bir diğeri ise özel de oldu hem burnu güzel olmadı hemde başına gelmeyen kalmadı. Berde olduğu değil de doktor önemli bence. Şuan en ünlü doktorlar devlette ameliyat yapıyorlardı bir aralar sonuçta
GaziArkadaşınız hangi devlet hastanesinde oldu
devlette arkadaşınızdan para istedi mi doktorHaklısınız ama benim arkadaşım devlette oldu mükemmel bir burnu var bir diğeri ise özel de oldu hem burnu güzel olmadı hemde başına gelmeyen kalmadı. Berde olduğu değil de doktor önemli bence. Şuan en ünlü doktorlar devlette ameliyat yapıyorlardı bir aralar sonuçta
2 bin civarıdevlette arkadaşınızdan para istedi mi doktor
bu normal mi peki her doktor istiyor mu böyle bi bilginiz var mı2 bin civarı
Murat sangu özele geçiyor ve 9-14bin arası dedi bir pandemi boyunca bizi oyaladı ve bir anda özele geçti maalesef eski ameliyatları bitirip istifa edicekmişMurat Songu hakkında hangi olumsuz yorumları gördünüz acaba? Ve ne kadara yaptığını bilşyor musunuz?
hangi doktora oldu öğrenebilirmisiniz rica etsem <3
Ahsen öncü ye oldu canımhangi doktora oldu öğrenebilirmisiniz rica etsem <3