• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Uygun Fiyatlı Beşik Arıyorum

Helena

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2011
11.322
2.764
448
Merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi uygun fiyatlı bir beşik arıyorum. Yıpranmamış ve Ankara içi olursa daha iyi olur. mobilya, park yatak ya da sepet gibi olan farketmez.

Ne kadarlik dusunuyorsunuz mesela. Kizima aldigimiz sallanan mobilya besigimiz duruyor. Hic kullanmadik. Sifir gibi. Yatagi yan korumasininda verecem. Isterseniz foto atarim. 500 e aldim. 35p ye verebilirim.

Ahşap sallanabılen beşiğimiz var üzerinde cibinliği ve yan yatak korumaları da var. 500 tl ye almıştık 8 ay kullandık 250 tl ye verebilirim. istediğiniz odaya da taşıyabiliyorsunuz ben yemek yaparken mutfaga bile getiriyordum :)

Ahşap sallanabılen beşiğimiz var üzerinde cibinliği ve yan yatak korumaları da var. 500 tl ye almıştık 8 ay kullandık 250 tl ye verebilirim. istediğiniz odaya da taşıyabiliyorsunuz ben yemek yaparken mutfaga bile getiriyordum :)
foto var mı hangi şehir

Istanbul canim demonte halde su anda internetten tam olarak nasil bir besik oldugunu gosterebilirim

Kırmızı gri park yatak olandan var bende 140 a veririm ankara ya 20 gün sonra gelicem ailem orda

buna benziyo aynısını resimlerde bulamadım ama

Eklentiler

• xx.jpg
    xx.jpg
    41,6 KB · Görüntüleme: 41
Merhaba canım bende park yatak satıyorum profilimden resmini görebilirsin en son 180 diyorum ankaradayım katlandığı zaman çok küçük oluyor kargoda sıkıntı olmaz yani hatta aracımla bırakabilirim düşünürsen :)

Merhaba canım bende park yatak satıyorum profilimden resmini görebilirsin en son 180 diyorum ankaradayım katlandığı zaman çok küçük oluyor kargoda sıkıntı olmaz yani hatta aracımla bırakabilirim düşünürsen :)
canım kırmızı renk düşünmüyorm maalesef

Back