Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi uygun fiyatlı bir beşik arıyorum. Yıpranmamış ve Ankara içi olursa daha iyi olur. mobilya, park yatak ya da sepet gibi olan farketmez.
Ne kadarlik dusunuyorsunuz mesela. Kizima aldigimiz sallanan mobilya besigimiz duruyor. Hic kullanmadik. Sifir gibi. Yatagi yan korumasininda verecem. Isterseniz foto atarim. 500 e aldim. 35p ye verebilirim.
Ahşap sallanabılen beşiğimiz var üzerinde cibinliği ve yan yatak korumaları da var. 500 tl ye almıştık 8 ay kullandık 250 tl ye verebilirim. istediğiniz odaya da taşıyabiliyorsunuz ben yemek yaparken mutfaga bile getiriyordum :)
Ahşap sallanabılen beşiğimiz var üzerinde cibinliği ve yan yatak korumaları da var. 500 tl ye almıştık 8 ay kullandık 250 tl ye verebilirim. istediğiniz odaya da taşıyabiliyorsunuz ben yemek yaparken mutfaga bile getiriyordum :)
Merhaba canım bende park yatak satıyorum profilimden resmini görebilirsin en son 180 diyorum ankaradayım katlandığı zaman çok küçük oluyor kargoda sıkıntı olmaz yani hatta aracımla bırakabilirim düşünürsen :)
Merhaba canım bende park yatak satıyorum profilimden resmini görebilirsin en son 180 diyorum ankaradayım katlandığı zaman çok küçük oluyor kargoda sıkıntı olmaz yani hatta aracımla bırakabilirim düşünürsen :)