uygun fiyatlı bebek bakım sepetleri/setleri arıyorum

kondu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2010
166
0
0
İstanbul
herkese iyi akşamlar..

kasım sonu gibi bebeğimiz olacak Allahın izniyle.erkek bebek..:ecrin_bebek:

bebek bakım ürünü setlerine baktık bugün tek tek şampuanıydı,pudrasıydı,yağıydı bir çok ürün tek başına çok pahalı geldi..bunların set olarak carrefourda dalin marka 46 tl idi..bu ürünleri set olarak ucuz nerede bulabilirim kızlar..internet üzerinden alışverişi tercih etmiyorum..depolara mı gitmeli ya da bilmiyorum nereyi tavsiye edersiniz tecrübeli bayanlar yardım ediniz :1hug:

sepet olarak da tavsiyelerinize ihtiyacım var..eminönüne mi gitmeli bunu da bilmiyorum orda her şerşey ucuz ya o bakımdan sordum..sepet içinde bu ürünler satılıyor mu acaba..

yardımlar için şimdiden teşekkürler..a.s.

eminönü havuzluhan a gitmelisin orda bulursun canım...

benimde bebeişim kasımda geliyor nasipse.bende bebek bakım setleri arıyordum.eminönü havuzlu hanın en alt katında dükkanda vardı herşeyi içinde paket yapmışlar 25 lira.tırnak makası saç fırcası derecesi falan yok ama saten onlarda epi topu o dükkanda 15 lira tutuyor.hem nakitte %10 indirim bile var.hatta bi paket aldıma pişman oldum.inşallah bebek doğmadan 2-3 paket daha almak istiyorum. çok gerekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…