Bebek Beslenmesi uygun fiyatlı bebek bakım sepetleri/setleri arıyorum

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

kondu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2010
166
0
0
İstanbul
herkese iyi akşamlar..

kasım sonu gibi bebeğimiz olacak Allahın izniyle.erkek bebek..:ecrin_bebek:

bebek bakım ürünü setlerine baktık bugün tek tek şampuanıydı,pudrasıydı,yağıydı bir çok ürün tek başına çok pahalı geldi..bunların set olarak carrefourda dalin marka 46 tl idi..bu ürünleri set olarak ucuz nerede bulabilirim kızlar..internet üzerinden alışverişi tercih etmiyorum..depolara mı gitmeli ya da bilmiyorum nereyi tavsiye edersiniz tecrübeli bayanlar yardım ediniz :1hug:

sepet olarak da tavsiyelerinize ihtiyacım var..eminönüne mi gitmeli bunu da bilmiyorum orda her şerşey ucuz ya o bakımdan sordum..sepet içinde bu ürünler satılıyor mu acaba..

yardımlar için şimdiden teşekkürler..a.s.

e bebekde niveanın sti indirimde .dalin almanı tafsiye etmem en azından şimdilik daha iyi birşey al bence nivea e bebekde indirimde hayırlı doğumlar

sebamedin ürünleri internette %40 indirimdeydi..bence int den daha uygun alırsın..sebamed tavsiye ederim..

Bende geçen sene BİM marketlere gelen Johnson's baby iyiki doğdun seti almıştım. Çokda memnun kaldım. hemde çok ama çok uygundu fiyatı. içinde 2 adet şampuan, 1 adet pişik kremi, 1 adet ıslak mendil, 1 adet bebe yağı vardı.Tek tek almak istediğimde hesaplamıştım 40-50 tl arasıydı. ben 18 tl ye almıştım. Geçen yine gelmişti set. Eczanelerde ve kozmetiklerde var böyle setler. Hayırlı doğumlar Allah bi avazda kurtarsın inşallah.

cnm Johnson's baby içinde katkı maddeleri varmış ben öyle duydum bide bende eşime alalım dedim bime gelen setten ama o iii değildir kalan malları veriyorlar dedi yine içeriklerine bakmadan alma derim...benim içime kurt dğşmüştü çünkü yarı fiyatınaydı .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…