Teşekkürler canım evet var ben hepsini birden eklemek istemedim sadece olan resimlerdende eklerim adet fiyatı keseli kesesiz kutulu olarak değişiyor birde sabunun modeline göre canım.Ama 3 den başlıyor tane olarak 7 8 diye çıkıyor ama yardımcı olurum düşünürseniz.ellerınıze sağlık cok guzel hepsi
erkek bebek için sabun tasarımlarınız varmı,varsa resımlerını görebılırmıyım ,bırde adet fiyatlarını öğrenebılırmıyım
vuuuuuuuuuuu harika bunlar canım
facedede gurup aç sayfa banada öner arkadaşlarıma önereyim bol satışlar canım maşallah kızın sana ayrı bi beceri katmış
baharcım hepsi cok güzeller facedede görmüştüm resimlerini yazmaya fırsatım olmamıstı..
ellerine saglık kolay gelsin..
hayırlı satışlar olsun canım...
ama istersen bence topiğe fiyat aralıklarınıda yazki belli olsun canım
canım benm fiyat yazmak yasak değil...Sağol canım teşekkür ederim ne bilim fiyat aralığını yazmak belki yasaktır diye eklemedim.Bide canım modele miktara göre değişiyor fiyat aralığı özelden ulaşmak isteyen olursa daha iyi olur benim için
gerçekten çok güzel canım hepsi hayırlı olur inşaAllah senn için bol satışlarr:))
Bebek için sabun örneklerindende bir kaç tane eklemek istiyorum.Toplu siparişlerde indirim yapmaktayım.Sayfamda yeni olduğu için genelde şuan çoğu ürün kampanya fiyatından veriyorum.Ulaşmak ve sipariş vermek isteyenler bana özelden ulaşabilirler.
Eki Görüntüle 1056996 Eki Görüntüle 1056998 Eki Görüntüle 1056999 Eki Görüntüle 1057000 Eki Görüntüle 1057001
ayy harikalar Canım....
Doğursamda dağıtsam bunlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?