A akimel Guru Kayıtlı Üye 11 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi akimel #1 sadece beden sorunundan dolayı ürünlerimi satma kararı aldım evlendikten sonra kilo aldım ve çoğu eşyamı giyemiyorum kesinlikle yıpranmış ürünü sizlerle burda paylaşmam umarım işinize yarayacak ürünler bulursunuz
sadece beden sorunundan dolayı ürünlerimi satma kararı aldım evlendikten sonra kilo aldım ve çoğu eşyamı giyemiyorum kesinlikle yıpranmış ürünü sizlerle burda paylaşmam umarım işinize yarayacak ürünler bulursunuz
A akimel Guru Kayıtlı Üye 11 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi akimel #2 etek 12.5 tl çok güzel ve kullanışlı spor bir etek bana olmuyor fermuarı kapanmıyor
A akimel Guru Kayıtlı Üye 11 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi akimel #3 astarlı yazlık ütü istemez rahat bir etek 10 tl
A akimel Guru Kayıtlı Üye 11 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi akimel #4 beyaz klasik penye 3.5 tl bunu biraz giydiğim için bu fiyat
A akimel Guru Kayıtlı Üye 11 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi akimel #5 rodi klasik gömlek fotoğraf makinasının flaşı iz yapmış ama yıpranmamış bir üründür 3,5 lira
buse67zeynep Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi akimel #6 bedenleri nedir cnm
A akimel Guru Kayıtlı Üye 11 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi akimel #7 yards sweet kalın bir ürün 3,5 tl
A akimel Guru Kayıtlı Üye 11 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi akimel #8 buse67zeynep .!.: bedenleri nedir cnm Genişletmek için tıkla... etekler 38 canım üst ise 38 40 arası olur
buse67zeynep .!.: bedenleri nedir cnm Genişletmek için tıkla... etekler 38 canım üst ise 38 40 arası olur
A akimel Guru Kayıtlı Üye 11 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi akimel #9 yarasa kol geniş yakalı kazak arkasında da bu şekilde kuşlar bulunuyor çok şık 5 tl
buse67zeynep Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi akimel #10 tamam cnm teşekkürler bana 46 beden lazım
A akimel Guru Kayıtlı Üye 11 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi akimel #12 buse67zeynep .!.: tamam cnm teşekkürler bana 46 beden lazım Genişletmek için tıkla... inşallah bulursun canım
buse67zeynep .!.: tamam cnm teşekkürler bana 46 beden lazım Genişletmek için tıkla... inşallah bulursun canım
A akimel Guru Kayıtlı Üye 11 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi akimel #13 tam balıkçı triko krem rengi 3,5 tl çok az giydiğim bir kazak