Uygun Fiyata Kitap Satıyorum & Arıyorum .

aycam_344

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
6
0
Merhaba arkadaşlar, Bu Kitapların çoğu orjinaldir . Yeni kitaplar almak için eskilerini satıyorum ve kütüphanemin fazla geniş olmadığı için . Neyse kargo alıcıya aittir . Fazla kitap alındığı takdirde indirim yapabilirim.

Birde kitapların ücretleri dışında sizinde istediğiniz ücrete anlaşırsak satabilirim . Mesaj gönderemiyorum bana mesajda e mail adresinizi verirseniz sevinirim.

SAVAŞ VE BARIŞ ( 548 sayfa ) > 5 TL. = Tolstoy.

ONCA SEVGİYE RAĞMEN (292 sayfa ) > 3,5 TL = Danıelle Steel.

SENİ SEVEN BİRİ VAR > 4 TL Ömer Sevinçgül.

EN SON YÜREKLER ÖLÜR > Canan Tan = 4,5 TL.

KALP > RAM OREN . > 4,5 TL.

OKUDUĞUM EN GÜZEL KİTAPSIN ANNEM > 8,5 TL.

KENDİNE BİR İYİLİK YAP > 8,5 TL.

DURDURUN DÜNYAYI İNECEK VAR > 6,5 TL.

YATAĞIMDAKİ YABANCI > 5 TL.

Arkadaşlar bunlarda seri olan kitaplar ; ( PERCY JACKSON VE OLİMPOSLULAR ) ( Rıck Rıordan )

1 - Şimşek Hırsızı ( 17 tane ödül almış bir seri ) ( Birinci kitap ) > 13 TL .

2- Canavarlar Denizi ( İkinci kitap ) > 12 TL.

3- Titan'ın Laneti > ( Kitap Üç ) > 12 TL .

( 4. ve 5. kitapları var ama şuanda elimde değiller )

Çocuklarınız İÇİN ;

WİNX Kayıp Krallığın Sırrı . ( İsterseniz araştırabilirsiniz 10 kitaptan oluşan bir seri ve Her kitabın tanesi 6 TL )

- Ben her bir kitabı 4 tlye satıyorum ama toplu almak isteyen olursa 30 TL'den verebilirim hepsini.

Nete bazen giremiyorum geç cevap verebilirim, Bilgilerinizi yolladıktan sonra Kitaplar 5 gün içinde elinizde olucakdır :)

Birde Canan Tan ve Gençlik kitapları olanlar varsa Bana ulaşabilirse çok sevinirim . Tavsiye ettiğiniz kitaplar olursa burdan almayı düşünüyorum hepinize şimdiden Teşekkürler . :)

Bende canan tan piraye,yüreğim seni çok sevdi,çikolata kalpli hüzünler var.ama sana şunu söylemek istiyorum ben kitap okumayı çok seviyorum ve okuduğum kitaplar içinde en güzeli hiç şüphesizki pirayeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…