Uygun Fiyata Kitap Satıyorum & Arıyorum .

aycam_344

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
6
0
Merhaba arkadaşlar, Bu Kitapların çoğu orjinaldir . Yeni kitaplar almak için eskilerini satıyorum ve kütüphanemin fazla geniş olmadığı için . Neyse kargo alıcıya aittir . Fazla kitap alındığı takdirde indirim yapabilirim.

Birde kitapların ücretleri dışında sizinde istediğiniz ücrete anlaşırsak satabilirim . Mesaj gönderemiyorum bana mesajda e mail adresinizi verirseniz sevinirim.

SAVAŞ VE BARIŞ ( 548 sayfa ) > 5 TL. = Tolstoy.

ONCA SEVGİYE RAĞMEN (292 sayfa ) > 3,5 TL = Danıelle Steel.

SENİ SEVEN BİRİ VAR > 4 TL Ömer Sevinçgül.

EN SON YÜREKLER ÖLÜR > Canan Tan = 4,5 TL.

KALP > RAM OREN . > 4,5 TL.

OKUDUĞUM EN GÜZEL KİTAPSIN ANNEM > 8,5 TL.

KENDİNE BİR İYİLİK YAP > 8,5 TL.

DURDURUN DÜNYAYI İNECEK VAR > 6,5 TL.

YATAĞIMDAKİ YABANCI > 5 TL.

Arkadaşlar bunlarda seri olan kitaplar ; ( PERCY JACKSON VE OLİMPOSLULAR ) ( Rıck Rıordan )

1 - Şimşek Hırsızı ( 17 tane ödül almış bir seri ) ( Birinci kitap ) > 13 TL .

2- Canavarlar Denizi ( İkinci kitap ) > 12 TL.

3- Titan'ın Laneti > ( Kitap Üç ) > 12 TL .

( 4. ve 5. kitapları var ama şuanda elimde değiller )

Çocuklarınız İÇİN ;

WİNX Kayıp Krallığın Sırrı . ( İsterseniz araştırabilirsiniz 10 kitaptan oluşan bir seri ve Her kitabın tanesi 6 TL )

- Ben her bir kitabı 4 tlye satıyorum ama toplu almak isteyen olursa 30 TL'den verebilirim hepsini.

Nete bazen giremiyorum geç cevap verebilirim, Bilgilerinizi yolladıktan sonra Kitaplar 5 gün içinde elinizde olucakdır :)

Birde Canan Tan ve Gençlik kitapları olanlar varsa Bana ulaşabilirse çok sevinirim . Tavsiye ettiğiniz kitaplar olursa burdan almayı düşünüyorum hepinize şimdiden Teşekkürler . :)

Bende canan tan piraye,yüreğim seni çok sevdi,çikolata kalpli hüzünler var.ama sana şunu söylemek istiyorum ben kitap okumayı çok seviyorum ve okuduğum kitaplar içinde en güzeli hiç şüphesizki pirayeeee:KK52::KK52::KK52::KK52:

X