Uygun fiyata kitap arıyorum...

veda_busem

Gün doğmadan neler doğar......
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2013
396
264
Merhaba arkadaşlar elinizde uygun fiyatlı temiz kitaplar var mı? Ben acıklı romanları çok severim. Sürükleyici,hüzünlü yerli ,yabancı yazarlardan olabilir. Canan Tan piraye okumadım çok merak ediyorum. Hiçbir yerde bulamadım lütfen varsa söyleyin.

Canım elimde Ayşe Kulin'in Bir Gün, Geniş Zamanlar, Handan romanları var ayrıca Hande Altaylı'nın yeni kitabı Delice ve çok güzel bir roman olan Anita Amirezvani'nin Çiçeklerin Kanı romanı var.
Hepsi orjinal kitaplar eğer ki 5'ini de alırsan 20 liradan verebilirim.

Merhabalar beyaz dizi ler ilginizi cekiyormu?bayramdan sonra teyzem kitaplarini satmami istedi 2 baza dolusu toplam 800 kitabi var:)bir kisminin resim ve isimlerini cekip size atayim dusunurseniz

Bayramda gidicem sehir disindada zar zor kizlari ikna etmis:) kiyamiyor seneledir biriktiriyor kucuk cep kitabi tarzinda olanlarin sayiso belli degil ama yeni roman tarzinda olanlari saymis en son :) bayram donusu atacagim hemen:)

80 kitap getirdim hepsi gayet acıklı aşk romanları ilginizi cekerse haberleselim son 2 yılın kitaplari arkalarindaki etiket fiyatinin yarisina vericem kimisi 8 tl kimisi 10 tl yani 5 veya 4 tl en fazla tanesi.
Birde biraz kaplari kırısmis olanlar var onlarida 2tl diye dusundum

Eklentiler

• 20150926_181130.jpg
    151,6 KB · Görüntüleme: 37
Ahmet Batman: Sabah Uykum ve Soğuk Kahve sıfırdan farksızdır ve orjinaldir
Mehmet Rauf : Eylül

Acıklı dediniz diye buları yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…