- 27 Mart 2012
- 29
- 0
- Konu Sahibi bitkitapsever
iptalllllllllllllllllllllllllllllllll
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
orjinal mi bu kitaplar
Evet tüm kitaplar orjinal bandrollü.
Peadar O. Guilin - Açlık Savaşları
Michael Palmer - Beşinci Tüp , Ölümcül.
Barry Eisler - Kırılma Noktası
Teri HATCHER - yanık tost. bunlara toplam ne kadar vermem gerekiyor ?
Açlık savaşları, beşinci tüp ve ölümcül 6 şar lira
Kırılma noktası ve yanık tost 5 er lira.
Toplam 28 lira.
kargo da alıcıya mı ait peki. ben daha önce burdan almadım o ne kadar tutuyor tahminen
Kargo size ait evet. Kapıda ödeme ile gönderiyorum. Kargo tahminen 8 lira tutar.2 TL de havale ücreti kesiliyor.
10 lira masraf olur.
5 kitap 28 lira. 10 lirada masraf. 38 TL. 3 lirasınıda almam. 35 TL ye mal olur size.
hangi kargo ile gönderiyorsunuz. ptt nin kargosu 3 lira falan alıyor diye biliyorum. eğer ptt öleyse almak istiyorum kitapları ama kargoyla pahalı oldu gibi benim şuan ki durumuma göre
bende ptt kargo ile yollayacağım. Ancak Kapıda ödeme ile gönderdiğim için normal fiyat geçerli diye biliyorum. eğer önce havale göndereyim dersen senin dediğin gibi olur. Kargo 3-4 lira falan tutar. Kardeşimin posta çeki hesabı var. o şekilde olsun dersen öyle yapalım. Sen bilirsin.
Ama ben zaten 10 lira masrafı 7 Liraya düşürdüm.
peki sizin bildiğiniz gibi yapalım. yalnızca yanık tost yerine HARLAN COBEN- Kapan olsun mümkünse. henüz özelden msj atamıyorum ben. nasıl yapmamız gerekiyor ?