• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El uygun fiyata elektirikli süt pompası arıyorum

ben birkaç hafta önce buradan bir arkadaştan aldığım Lansinoh çfitli süt pompasını satıcam , hiçbir kusuru yok.. tekli sağım da yapabliyor. çok iyi bir makine ben oğlum emmediği için almıştım ama emmeye başladı tekrar we sağmaya gerek kalmadı zaten sağacak kadar sütüm kalmadı. deneme amaçlı bir kez kullandım. 70 liraya aldım kullanılmamış bir biberon hediye etti arkadaş onu da kullanmadan wericem yanında. 70 liraya aldım pazarlıksız 65 liraya satıcam. ilgilenenlere duyrulur

resimlerini koyabilirmisiniz acaba
bende phılıps avent elektrikli göğüs pompası var mayıs ayında aldım 1 gün kullandım sütüm gelince gerek kalmadı gerçekten çok güzel bir makine göğüs kanallarını açanr 5 noktalı masaj başlığı ile süt kanalların çabuk açılıyor manuel olarakda kullanabiliyorsun manuel parçaları hala ambalajında.hafızaya alıyorsun ve kendi otomatik sağma işlemi yapıyor çok pratik ve rahat garantili steril edildi kutusunda faturası hala duruyor ilanımda daha fazla fiyat vermiştim ama 150 son fiyatım çünkü kullanmadım 224 tl ye amıştım

bendeki resimleri

Eklentiler

• $DSCF4936.JPG
    $DSCF4936.JPG
    85,1 KB · Görüntüleme: 52
  • $DSCF4939.JPG
    $DSCF4939.JPG
    96,9 KB · Görüntüleme: 53
  • $DSCF4940.JPG
    $DSCF4940.JPG
    106,6 KB · Görüntüleme: 53
  • $DSCF4941.JPG
    $DSCF4941.JPG
    109,9 KB · Görüntüleme: 62
  • $DSCF4944.JPG
    $DSCF4944.JPG
    105,1 KB · Görüntüleme: 66
  • $DSCF4945.JPG
    $DSCF4945.JPG
    94,5 KB · Görüntüleme: 49
bende 3 tane elektrikli pompa var. hepsini çok az kullanabildim. zaten bu nedenle 3 pompam var. bu makine mi şu makine mi diye diye bulduğumu aldım veya kiraladım.

özetle;

ameda çiftli elektrikli
avent çiftli elektrikli (amerikadan geldi)
avent tekli elektrikli elimde mevcut ve hepsini satıyorum.
ayrı bir özel başlıkla da ilan açabilirim. ilgilenen olursa detaylarını görüşürüz..

bende 3 tane elektrikli pompa var. hepsini çok az kullanabildim. zaten bu nedenle 3 pompam var. bu makine mi şu makine mi diye diye bulduğumu aldım veya kiraladım.

özetle;

ameda çiftli elektrikli
avent çiftli elektrikli (amerikadan geldi)
avent tekli elektrikli elimde mevcut ve hepsini satıyorum.
ayrı bir özel başlıkla da ilan açabilirim. ilgilenen olursa detaylarını görüşürüz..

Peki sonuç olarak hangisini önerirsiniz???

Pompa konusunda memnuniyet kişiden kişiye değişiyor fakat benim için şöyle;

Ameda çok iyi bir pompa fakat benim göğüs ucum küçük olduğundan hunisini küçültmek için masaj başlığı aldım ama rahat edemedim. Bu yüzden avent çiftli aldım, çünkü onun masaj başlığı tam bana göreydi çok rahat ettim.

Peki neden tekli de aldım derseniz, kızım çok hareketliydi ve ben tek başıma olduğumdan bana süt sağdırmıyodu :)
Ben de pilli olduğu için mobil olmak ve tek elimle süt sağarken diğer elimle bebişle ilgileniyim veya yemek yiyebiliyim diye tekli pilli elektrikli avent aldım. Genellikle aventin her ürününden memnunum zaten pompalarından da çok memnun kaldım.

Pompa almadan önce göğüs ucunuzun normal mi, küçük mü yoksa büyük mü olduğuna dikkat etmenizi öneririm.
Umarım açıklayıcı olmuştur.

Fiyat ve resim isteyen arkadaşım şuan telefondan yazıyorum en kısa sürede ekliyim inşaAllah.

Ben medela kullandım ve çok memnundum. piyasada 160 civarında satılıyor. oldukça iyi durumda benimki. 80 TL'ye satıyorum.

Ürüne bakmak isteyenler google'dan medela mini elektrikli ve pilli süt pompası olarak aratabilir.

Ben medela kullandım ve çok memnundum. piyasada 160 civarında satılıyor. oldukça iyi durumda benimki. 80 TL'ye satıyorum.

Ürüne bakmak isteyenler google'dan medela mini elektrikli ve pilli süt pompası olarak aratabilir.

pardon 50 yazacağıma 80 olmuş.. şimdi farkettim..

ben birkaç hafta önce buradan bir arkadaştan aldığım Lansinoh çfitli süt pompasını satıcam , hiçbir kusuru yok.. tekli sağım da yapabliyor. çok iyi bir makine ben oğlum emmediği için almıştım ama emmeye başladı tekrar we sağmaya gerek kalmadı zaten sağacak kadar sütüm kalmadı. deneme amaçlı bir kez kullandım. 70 liraya aldım kullanılmamış bir biberon hediye etti arkadaş onu da kullanmadan wericem yanında. 70 liraya aldım pazarlıksız 65 liraya satıcam. ilgilenenlere duyrulur

canım duruyor mu makınan almak ısterım

canım duruyor mu halen pompan almak ısterım

Back