Bebek İkinci El uygun fiyata beşik ve ana kucağı arıyorum

yokmu ilgilenen?:52:

ben istanbuldayım. beşğimizi satmak istiyorum. ikeadan almıstık. sniglar modeli. içindeki döşeği, alezi, 2 adet lastikli çarşafı ile funna baby uyku seti ve cibinliğiyle satıyorum. 60*120 ebatlarında. beşik iki kademeli olarak kullanılbilyor. bebek biraz buyudugunde tabanı alt kısma indirilebilıyor yani. mobilya oldgu için zaten cok saglıklı, uyku setinin de kalitesini bilen bilir, fiyatlarına internetten bakabilirsin, sadece cibinlik demirini 45 tlye almıstım. besiği cok az kullandık cunku oglum yatmadı.tertemiz yeniden farksız.

Eki Görüntüle 1032021 $Funna-baby-Luna-Elegant-Cibinlik_419_1.jpg
$New_IMG_1181.jpg $New_IMG_1182.jpg $New_IMG_1183.jpg $New_IMG_1185.jpg

canım yatak iyi durumda ama ben yatak odasına koyabileceğim biraz daha küçük birşey istiyorum. siz yinede fiyatını yazın belki başka ilgilenen olur.

canım yatak iyi durumda ama ben yatak odasına koyabileceğim biraz daha küçük birşey istiyorum. siz yinede fiyatını yazın belki başka ilgilenen olur.
Canım bizim beşik yatak odasında kullanılabilir. 60a 120 boyutu. Ben de yatak odamda kullandım bunu. Avantajı biraz daha uzun süre kullanabilirsin. Tabi karar senin

Canım bizim beşik yatak odasında kullanılabilir. 60a 120 boyutu. Ben de yatak odamda kullandım bunu. Avantajı biraz daha uzun süre kullanabilirsin. Tabi karar senin

Büyük beşiğim var, ben sallanan beşik istiyorum. ilgilendiğin için teşekkürler.

Donenceyi satiyor musuni

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sanki herşeyimizi satıyoruz gibi olacak buna da cevap verince :)
düşünürsen fisher price mutlu düşler dönencemizi satıyoruz.... oğlum 7 aylık oldu ve güvenlik nedeniyle geçen gün çıkardım yatağından, çünkü ona destek alarak ayağa kalkmaya başladı. herhangi bir çizik yada sorunu yok, orjinal kutusunda kaldırdım. istersen fotoğraflarını paylaşabilirim

Donence fiyati ne kadar cnm

Fiyati cok yuksek geldi cnm biliyorum sifiri pahali ama sonucta ikinci el fiyatda makul olmanizi rica ediyorum

Fiyati cok yuksek geldi cnm biliyorum sifiri pahali ama sonucta ikinci el fiyatda makul olmanizi rica ediyorum

valla canım ikinici el diyince sıfırın yarı fiyatıdır makul olan diye düşündüğüm için 70tl dedim ama seninde masraflarının çok olduğunu tahmin ediyorum :) bebek gelirken ihtiyaç listesi hiç bitmiyor :)

sen nekadar düşünüyorsun? orta yolu bulalım ;) ikinci çocuğu düşünmediğim için birdaha kullanacağım birşey değil çünkü

Back