• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uygun fiyata aysira marka gelinlik

esiba

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2013
39
0
16
$Aysira-Gelinlik-1.jpg

KIZLAR, gecen sene 2.000 cıvarı bır fıyata almıstım. resimdeki modelin aynısı. arkadan ıplı oldugu ıcın rahatlıkla 38-40 bedene olur. sadece bır kuru temızleme yaptırıp gıyebılırsınız. fıyat soylemıyorum. ama cokk uygun bır fıyat dusunuyorum. teklıflere ve pazarlıga acıgım. aynı zaman da damatlık da mevcut elımızde. Sarar ya da CCS olması lazım. eşime sorup yazacagım markasını ve bedenını...

canım almak isterim lakım fiyatta daha anlaşmalıyız ancak resmiböyke değilde gelinliğin tam sendeki halini merak ediyorum

canım almak isterim lakım fiyatta daha anlaşmalıyız ancak resmiböyke değilde gelinliğin tam sendeki halini merak ediyorum

Paintleyip hemen bir resim koyacağım. Fiyat olarak gayet uygun söyledim. ama sen ne düşünüyorsun:)

ben askı yaptırdım tülden. ama eğer istemezsen cok basit bir el dikişiydi. hemen sökülüyor.

fiyatın gayet uygun oldugunu dusunuyorum ama siz ne diyorsunuz bu konuda. forumda en uygun fiyatı ben soylemısım zaten:) sadece yer olmadıgı ıcın satmak ıstıyorum... o yuzden de cok uygun bır fıyat soyledım.

Back