Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar 1 yaş tütü elinde olup satmak isteyen var mı uygun fiyata takım olarak ya da tek etek olabilir sarı renk ve ya renkli oncelikli tercihim ama diğer renkler de olabilir ya da daha önce tütü yapan varsa nasıl yapabilirim yardım ederseniz cok sevinirim :)![]()
arkadaşlar 1 yaş tütü elinde olup satmak isteyen var mı uygun fiyata takım olarak ya da tek etek olabilir sarı renk ve ya renkli oncelikli tercihim ama diğer renkler de olabilir ya da daha önce tütü yapan varsa nasıl yapabilirim yardım ederseniz cok sevinirim :)![]()
bence kendiniz yapın bende burda aradım sonra burdan bi arkadas onerdi kendin yap diye bende kendim yaptım cok basit nette anlatıyo zaten tulun metreside 1 tl :))
Ben daha kızıma yeni yaptım, yapması çok kolay ve çoook daha ucuz. kristal veya duvak tülü alacaksınız. onları istediğiniz boyda kesip lastiğe sık sık bağlayacaksınız. internette detaylı anlatımlı videolar var
anladım ne kadara çıktı peki yapımı ?
sadece etek soruyorsanız metresi 2,5 tl.den 2 metre tül aldım, 1 tl.den lastiğini aldım, o kadar.
üstüne beyaz body giydirdim, evde vardı zaten. evde sıcak silikon tabancam olduğu için üstüne boncuk alıp "1" şeklinde yapıştırdım.
ama sıcak silikonunuz yoksa yapışkanlı eva kağıdıyla da halledebilirsiniz 1 yazısını
sağol canım :) fiyat nedir canım sarı düşünüyorduk güneş konsepti için ama turuncu da uygun sayılırCnm,1 yas dogumgunu biraz ozel bir gun bence. Ona uygun şık birşey istersen bende de bu var :)Eki Görüntüle 1103865
Tokalari ve pAtikleri ile birlikte.
Tebrik ederim miniği şimdiden.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
peki 1 yaş için ölçülerini verebilir misiniz tülleri kaçar cm kestiniz lastik ne kadar kullandınız 2 m tül yeterli olur herhalde ?
sağol canım :) fiyat nedir canım sarı düşünüyorduk güneş konsepti için ama turuncu da uygun sayılır
:)
Cnm etek ust tokalar 40 tl, patikleri de isterseniz 45 tl olur hepsi.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi