Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emzik kaç aylık
Bnm 0.6 ay oglumun philips avemt var eger daha büyükse almayı düşünüyorumEmzik iyiymiş de konu 4 ay olmuş duruyo mu ki
Benim bebiş 16 günlük damaklıyı zor alıyo damaksız aldım iki çeşit membun değilim bunlar koşuma gidiyo denemek istedim buralarda bulamadım internetde pahalı bu iyiymiş ama 0 6 aymı acaba benim erkek ama hem şeffaf hem mor var olur heraldeBnm 0.6 ay oglumun philips avemt var eger daha büyükse almayı düşünüyorum
duruyorEmzik iyiymiş de konu 4 ay olmuş duruyo mu ki
Yarım saat önce girseydimm kkya seninkine talip olurdum demin nette dr browns mu onunkini uygun bulduk eşim aldı seninki ikili aslında aynı fiyata denk geliyo şimdi pişman oldumduruyor
himm kismet diyelim artik hayirlisi olsun:)Yarım saat önce girseydimm kkya seninkine talip olurdum demin nette dr browns mu onunkini uygun bulduk eşim aldı seninki ikili aslında aynı fiyata denk geliyo şimdi pişman oldum
Emzik Kaç aylık canım ?himm kismet diyelim artik hayirlisi olsun:)
Kuzum bendeki 06 ama oglum kullanıyor henüz 4 aylık yeni oldu ikiliydi eşini görümceme verdim bnm oglanda weee damaklı ve topak uçluyu almadı ama bunu alıyor ve sadece anne sütü içiyorBenim bebiş 16 günlük damaklıyı zor alıyo damaksız aldım iki çeşit membun değilim bunlar koşuma gidiyo denemek istedim buralarda bulamadım internetde pahalı bu iyiymiş ama 0 6 aymı acaba benim erkek ama hem şeffaf hem mor var olur heralde
2 li aldım 45 tl ye canım 6 ayda tekrar alıcam büyük ihtimal oda ikili satılıyor heralde bakalımBenim bebiş 16 günlük damaklıyı zor alıyo damaksız aldım iki çeşit membun değilim bunlar koşuma gidiyo denemek istedim buralarda bulamadım internetde pahalı bu iyiymiş ama 0 6 aymı acaba benim erkek ama hem şeffaf hem mor var olur heralde
Dr brown unkini sipariş verdik aynı zaten bununla o uygunduKuzum bendeki 06 ama oglum kullanıyor henüz 4 aylık yeni oldu ikiliydi eşini görümceme verdim bnm oglanda weee damaklı ve topak uçluyu almadı ama bunu alıyor ve sadece anne sütü içiyor
Emse bende 2li alırdım yedekli.iyi olur düşse yıkamak için yer arıcan falan uğraşmazsın da benimki emmezse diye tekliyi de uygun bulunca sipariş verdim emerse birini daha alırım heralde2 li aldım 45 tl ye canım 6 ayda tekrar alıcam büyük ihtimal oda ikili satılıyor heralde bakalım
0 6 icin olur. bu denendi ama paketi acildi. bide baska bi emzik var kapali kutu iki adet ama o avent degil yurtdisindan geldi o 0 3 ayEmzik Kaç aylık canım ?
Ben de emzik emmemişim eşim emmemiş ama oğlana aldırıyorum. Benim emzik Philips Avent Damla uçlu anne memesine daha yakın ve damak yapısını bozmuyorEmse bende 2li alırdım yedekli.iyi olur düşse yıkamak için yer arıcan falan uğraşmazsın da benimki emmezse diye tekliyi de uygun bulunca sipariş verdim emerse birini daha alırım heralde
Ay hiç anlamıyırum emzik işindenBen de emzik emmemişim eşim emmemiş ama oğlana aldırıyorum. Benim emzik Philips Avent Damla uçlu anne memesine daha yakın ve damak yapısını bozmuyor