Günaydın herkeze evet yaklaşan anneler günü için indirimli ürünlerle sizlerleyim,kendinizi sevdiklerinizi mutlu edin...Şık ve mis kokan sabunlarımız uygun fiyatlarla bu fırsatı kaçırmayın...
Merhaba kahverengili olan buketimi soruyorsunuz? Özelden yazıyorum size fiyat bilgisinimerhaba en baştaki buketin fiyatını öğrenebilirmiyim?
Arkadaşlar butik sabun sayfama hoşgeldiniz.Çeşitli ve mis kokan sabunlarla evlerinize, işyerlerinize ,sevdiklerinize gönül rahatlığıyla alabileceğiniz şık ve misler gibi kokan sabunlar... Bazı örnek çalışmalarımı sizlerle paylaşmak istiyorum ürün bilgisi sipariş için bana ulaşabilirsiniz...Beğenilerinizi bekliyorum arkadaşlar Bunlar ürünlerimden bazıları,yeni doğan bebek için sabun sepetleri ,buketleri, dağıtmalık kese yada kutularda sabunlar,söz, nişan,kına, nikah ve sünnet için ve özel günler vs için sabunlarımız mevcuttur.Kurabiye ve pasta çalışmasıda yapacaktım şu an için sadece butik sabun yapmaya karar verdim.Yaklaşan ANNELER GÜNÜNE ÖZEL indirim ve fırsatlardan sizlerde yararlanın!!!Sipariş ve detaylı bilgi için bana özelden de ulaşabilirsiniz...
Eki Görüntüle 1084118 Eki Görüntüle 1084125 Eki Görüntüle 1084132 Eki Görüntüle 1084130
Yeşil ve kırmızı saksili buketlerin fiyatı nedir?
Merhaba
Çok güzeller
tek tek sabun paylaşırsanız sevinirim.Yeni doğan bebek için modeller ve fiiyatlar lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?