Uygun fiyat ve kampanyalarla şık ve mis kokan butik sabunlarım

bahar27

Guru
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2010
5.556
21
358
Arkadaşlar butik sabun sayfama hoşgeldiniz.Çeşitli ve mis kokan sabunlarla evlerinize, işyerlerinize ,sevdiklerinize gönül rahatlığıyla alabileceğiniz şık ve misler gibi kokan sabunlar...Bazı örnek çalışmalarımı sizlerle paylaşmak istiyorum ürün bilgisi sipariş için bana ulaşabilirsiniz...Beğenilerinizi bekliyorum arkadaşlarBunlar ürünlerimden bazıları,yeni doğan bebek için sabun sepetleri ,buketleri, dağıtmalık kese yada kutularda sabunlar,söz, nişan,kına, nikah ve sünnet için ve özel günler vs için sabunlarımız mevcuttur.Kurabiye ve pasta çalışmasıda yapacaktım şu an için sadece butik sabun yapmaya karar verdim.Yaklaşan ANNELER GÜNÜNE ÖZEL indirim ve fırsatlardan sizlerde yararlanın!!!Sipariş ve detaylı bilgi için bana özelden de ulaşabilirsiniz...

Günaydın herkeze evet yaklaşan anneler günü için indirimli ürünlerle sizlerleyim,kendinizi sevdiklerinizi mutlu edin...Şık ve mis kokan sabunlarımız uygun fiyatlarla bu fırsatı kaçırmayın...

Günaydın herkeze evet yaklaşan anneler günü için indirimli ürünlerle sizlerleyim,kendinizi sevdiklerinizi mutlu edin...Şık ve mis kokan sabunlarımız uygun fiyatlarla bu fırsatı kaçırmayın...

merhaba en baştaki buketin fiyatını öğrenebilirmiyim?

İyi Pazarlar birbirinden şık ve mis kokulu sabunlarımız anneler gününe özel indirimlerle detaylı bilgi ve sipariş için mesaj bölümünden ulaşabilirsiniz.Bunlarda Anneler günü için hazırladığım sabun buketlerimiz

60 tl.ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdir.Sipariş için özelden yazabilirsiniz

Merhaba
Çok güzeller
tek tek sabun paylaşırsanız sevinirim.Yeni doğan bebek için modeller ve fiiyatlar lütfen

Yeşil ve kırmızı saksili buketlerin fiyatı nedir?

Somada maden ocağında vefat eden işçilerimize Allah'tan rahmet,yakınlarına sabır ve yaralanan işçilerimize de Allah'tan şifalar diliyorum.Rabbim yardımcınız olsun

Merhaba
Çok güzeller
tek tek sabun paylaşırsanız sevinirim.Yeni doğan bebek için modeller ve fiiyatlar lütfen

Merhabalar güzel düşünceniz için teşekkür ederim.tabiki paylaşımlarım olacaktır ben size özelden fiyat bilgisini yazıyorum

Yeni doğan bebekleriniz için hediyelik dağıtmalık butik mis kokan sabunlarım.İstediğiniz renk ve kokuda yapıyoruz...

Bunlarda sabun buket çalışmalarım bebek odasına,doğum hediyesi olarak sunulabilir.Alternatiflerimiz çok.Elimden geldiğince ve vaktim olursa tek tek sizlere paylaşmaya çalışacağım.Ürün bilgisi ve sipariş için mesajlardan ulaşabilirsiniz.

Eklentiler

• $10294409_1406507499624835_1485897750496883388_n.jpg
    27,1 KB · Görüntüleme: 68
  • $10298856_1414207445521507_8657889268494322220_n.jpg
    51,4 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…