Uygun fiyat son liste sayfa 30'da

XL beden Bershka lacivert ve kahverengi iki tane var
Dolabımdan bakayım yarın
vallahi bedeni uysa satmak isterseniz ikisini de alabilirim.bana mutlaka msj atın.ilk sırada benim.kız çocuk orijinal adidas takım zara ayakkabı var ouyncak ta var takas isterseniz hessinin resmini koyarım.

vallahi bedeni uysa satmak isterseniz ikisini de alabilirim.bana mutlaka msj atın.ilk sırada benim.kız çocuk orijinal adidas takım zara ayakkabı var ouyncak ta var takas isterseniz hessinin resmini koyarım.
Hamile iken almıştım Bershka da en büyük beden onlar. Kahve olanı hiç giymedim. Laciverti de önünü iliklemeden giymiştim. Kahve açık kahve ama sütlü kahve gibi tatlı bir renk

Hamile iken almıştım Bershka da en büyük beden onlar. Kahve olanı hiç giymedim. Laciverti de önünü iliklemeden giymiştim. Kahve açık kahve ama sütlü kahve gibi tatlı bir renk
tmm göğüs kısmını da bi ölçermisiniz lütfen ikisininde

tmm göğüs kısmını da bi ölçermisiniz lütfen ikisininde
Canım ölçtüm 50cm
Dolapta kırışmış biraz
Aslında kahveyi bu sene giyerim diyordum çünkü bir kere bile giymedim
Ama ikisini de almak istersen kahveye de iyi fiyat verirsen satmayı düşünürüm
Takas bu ara düşünmüyorum canım

52. Inci ayakkabı bir kez nikahta giyildi
Çok şık altındaki naylon etiket bile hala duruyor 35TL

53. Giyilmiş ama yırtık yok sadece arkada araba kullanmadan dolayı hafif aşınma var fotoda gösterdim
10TL

Şimdi sırasıyla bu kotları ekleyeceğim

54. Levis 31/32
55. Bershka 42
56. Mng 40
Bu üçü 1-2 kez giyilmiş Bershka 1kez

57. Pull&Bear 42/32
58. Mavi 30/32
Bu ikisi çok giyilmiş

59. Beyaz polaris bunu bir kez nikah salonunda giydim nasıl olduysa bunun da arkası aşınmış fotoda görebilirsiniz
Altındaki etiket aynen duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…