Uygun fiyat son liste sayfa 30'da

Arkadeşlar ben ürü
ayakkabıların fotoğraflarını ekleyememişim

dolgu topuk 39 numara olan:
Eki Görüntüle 1266247 Eki Görüntüle 1266248 Eki Görüntüle 1266249

Eki Görüntüle 1266250

düz 38 numara
Arladaşlar Sosy drn güvenle alışveriş yspabilirsiniz ürünleri güzrl ve trmiz kaşiteli.Trkrar tşk edrrim canım

Yaaaaaa uzuldum hamileyim 3 ayim kaldi bana gore birsey dedim kaçırdım. Neyse kismet degilmis alan arkadasa hayirli olsun.

Beyaz palto duruyor o da 2xl hamilelikte giymiştim bembeyaz değil rengi

81 kilo olur diyosaniz eger birde lekesi yirtigi yoktur dimi ilk defa alisveris yapacam paltoyu esime gostereyim olumlu yada olumsuz olarak size donerim yarin birde ankaranin neresinde oturuyosunuz acaba gorumcem Keçiören de oturuyor eldende alabilirim

81 kilo olur diyosaniz eger birde lekesi yirtigi yoktur dimi ilk defa alisveris yapacam paltoyu esime gostereyim olumlu yada olumsuz olarak size donerim yarin birde ankaranin neresinde oturuyosunuz acaba gorumcem Keçiören de oturuyor eldende alabilirim
Sadece hamilelik Döneminde giydim canım
Hiçbir yırtığı yok ama açık renk olduğu için bir kuru temizleme yaptırsan iyi olur
Ben bir dönem giydim kaldırdım büyük olduğu için bir daha giymedim zaten martta doğum yapmıştım
Ben eryamandayım ama kızımla yalnız yaşıyorum
Yakın bir yere gelebilirler mi acaba

Eryamanla Keçiören yakinmi bilemedim palto kase galiba birde kurutemizleme yapılacaksa en az 30 tl + 15 olmazsa elden + kargo esimle konusayim olumlu olumsuz donerim size

Back