Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
7. nike air sadece spor salonunda giyildi 38,5 numara 140tl ye almıştım fiyatı konuşuruz.
8. gaudi siyah spor 38 numara makinada yıkadım biraz bilek kısmı buruştu o yüzden 8TL aslında çok yeni
9. bambi babet 39 numara doğum sonrası ayak numaramın büyümesinden dolayı aldım şimdi ise bol geliyor çok az giydim zaten iç etiketi bile hala duruyor. 15TL
10. çok güzel inci marka ayakkabı. sadece bir kır düğününde giydim. satmaya bile kıyamıyorum bir kez giydim tabanındaki etiket bile duruyor. 80e almıştım 40TL
14. gaudi 39 numara fakat kalıp dar 38e olur. lacivert bir kez giyildi 30TL içten dolgu topuğu var ama çok yüksek değil rahat düz gibi
15. gaudi 39 numara fakat kalıp dar 38e olur. beyaz giyilmedi 35TL içten dolgu topuğu var ama çok yüksek değil rahat düz gibi
16. çift taraflı bikini alışveriş merkezinde mayo mağazasından alındı adını hatırlayamadığım iyi bir yabancı mağaza 38 beden bir sezon dönüşümlü giyildi yeni gibi. 15TL
54. Altis elemento eliptik bisiklet odadan odaya taşırken plastik kısım çatladı çalışmasında hiçbir sorun yok doğum sonrası kiloları için almıştım ama iki üç defa kullanabildim çocuğumdan fırsat olmuyor hepsiburada.com dan almıştım elden teslim 150TL Ankara
71. bambi babet 38 numara iki kez giydim ayağıma küçük geldi. 20TL
72. bambi dolgu topuk babet doğum sonrası ayağımın büyümesi nedeniyle 39 numara aldım şimdi bol geliyor. araba kullanırken sağ arka çok minik aşınmış. 60a almıştım çok rahattır. 30TL