- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 36
ya o kadar iyi ve uyumlu birisinizki yazdıklarınızdan belli oluyo sizi üzmesini hiç istemem,şuan ne yapıyor meselaBöyle koyaslarsak
Hani böyle şeylerle kıyaslarsak eşimin tek çift ayakkabısı olsun benim 5 tane olsun gider bana 6 çifti alır. Yemek yerken çok sevdiğimiz bir şey olsun az bir lokma alır geri kalanını bana bırakır daha fazla yiyeyim diye. Hastalansam ben iyileşene kadar odayı vickslerle donatır, ilaçlarımı getirir asla aksattırmaz, elinden geleni yapar. Şimdi benim arabam 2001 model kendisininki 2015 model. Bana araba bakıyor ben iyisine binerken seni o arabaya mahkum edemem diye. Ama dedim ya 10 yıl geçirdik az uz değil. Yılların verdiği bir vefadır belki bunlar.
Yazdıklarımdan bu hissi vermiş olmama sevindim, utandım da birazya o kadar iyi ve uyumlu birisinizki yazdıklarınızdan belli oluyo sizi üzmesini hiç istemem,şuan ne yapıyor mesela
sizi ne zaman sevmeyi düşünüyomuşYazdıklarımdan bu hissi vermiş olmama sevindim, utandım da birazşu an halının üzerine bağdaş kurmuş bir şekilde kedilerimizden birini seviyor ve televizyon izliyor.
Valla akilli hatunsun guzel analiz.. Tutkulu ask degil sefkatli sevgi esindeki. Cinsel cazibeni de yitirmissin gozunde. Bunu canlandirmak icin cesitli teknikler var netten bu konu uzerine oku arastir calis yok tek basima ugrasamam diyosan uzman destegi alAçıkçası eşimim beni sevdiğini düşünüyorum ama bu sevgi yıllarını verdiğin biriye duyulan sevgi olabilir. 10 yıldır birlikteyiz. Belki yılların vermiş olduğu bir vefafır. İnsan olarak dost olarak arkadaş olarak seviyordur ama kadın olarak değil. Bazen söylerim bu düşüncemi. Saçmalama der. Ama erkeklerin klasik kaçış cümlesidir saçmalama. Telefonumu karıştırır, mesajlaşmalarımı okur, kalabalık bir ortamda bir erkekle sohbet edecek olsam kıskanır. Hani kıskanmıyor değil ama bu kıskançlık da 10 yıldır ona ait olmamdan kaynaklanıyor olabilir. Ben sevmediğim halde eski erkek arkadaşlarımı bir kızla gördüğümde kıskanırdım mesela. Öyle bir kıskançlık olabilir. 2 gün önce eskilerden konu açıldı. Neler yaşadık be aşkım dedi. Seni çok seviyorum dedi. Gözleri doldu. Ama bu da eski aşkının bitmesi anılara üzülmesi anlamı da taşıyabilir. Öf şimdi iyice işkillendim.
Beni de seviyoki :) gelir yanağımdan öper, alnımdan öper, dudağımdan öper, sarılır :) ama diyorum ya bunlar şefkat sevgisi bence :)sizi ne zaman sevmeyi düşünüyomuş
Evet düşünüyorum bunu.Valla akilli hatunsun guzel analiz.. Tutkulu ask degil sefkatli sevgi esindeki. Cinsel cazibeni de yitirmissin gozunde. Bunu canlandirmak icin cesitli teknikler var netten bu konu uzerine oku arastir calis yok tek basima ugrasamam diyosan uzman destegi al
Ablan mutlu mu italyan enisteyle ulkeye alismis mi merak ettim :dEvet düşünüyorum bunu.
Daha tam yerleşemedi. Ev alıp öyle yerleşecekler. Zaten 2 ay oldu daha. Düğünden sonra ilk kez gidecek bu ay. :) konunun ayrıntısına burada girmeyeyim diye gitti dedim. :) ama bence zor olacak. Çünkü nisanda gittiğimizde 5 gün kaldığımız halde zorlandık. Alışveriş merkezi yok bulundukları şehirde. Kıyafet almak için Milano'ya gidiyorlar :) yemek yemek için Fransa'ya geçiyorlar kapı komşusu. Kahvaltıyı nice de akşam yemeğini monte carlo da yiyorlar :) öğlenleri o şehirde tüm Restaurantlar kapalı akşam açılıyor. Çalışanlar öğle yemeği için 40km uzak bile olsa eve gidiyorlar. Öğlen ve akşam makarna yiyorlar. O da kişi sayısına göre. Çok zorlanmıştık. Bir tabak makarna yedim ikinci tabağı istedim bitti dedilerAblan mutlu mu italyan enisteyle ulkeye alismis mi merak ettim :d
Aslinda kulaga hos geliyo kahvalti nice aksam yemegi monte carlo alisveris milano :))) ev olursa o kadar zorlanmazlar heralde ablan da hemen calisamaz yakinlarda bi dil kursuna gitse fazla zorlanmaz. Konunu boldum kusura bakma merak ettim mi illa ogrenecegimDaha tam yerleşemedi. Ev alıp öyle yerleşecekler. Zaten 2 ay oldu daha. Düğünden sonra ilk kez gidecek bu ay. :) konunun ayrıntısına burada girmeyeyim diye gitti dedim. :) ama bence zor olacak. Çünkü nisanda gittiğimizde 5 gün kaldığımız halde zorlandık. Alışveriş merkezi yok bulundukları şehirde. Kıyafet almak için Milano'ya gidiyorlar :) yemek yemek için Fransa'ya geçiyorlar kapı komşusu. Kahvaltıyı nice de akşam yemeğini monte carlo da yiyorlar :) öğlenleri o şehirde tüm Restaurantlar kapalı akşam açılıyor. Çalışanlar öğle yemeği için 40km uzak bile olsa eve gidiyorlar. Öğlen ve akşam makarna yiyorlar. O da kişi sayısına göre. Çok zorlanmıştık. Bir tabak makarna yedim ikinci tabağı istedim bitti dedilertek tabaklık yapılıyor yemekler :) klozetler desen ayrı bir dert taharet musluksuz :) Kendi evinde belki düzen oturtur ama ev alıp kurana kadar alışamayacağı kesin. En büyük eksiklik avm olur kesin :) çay kahve gider yapılır bir şekilde :)
Evliliğimiz hakkında genel bilgi. Artı yön de diyebiliriz bana göre, evet.Bu madde madde yazdıkların eşinin artı yönleri mi anlamadım
Yok yahu niye kusura bakayım. :) başlarda güzel geliyor da sık olunca anlamı kalmıyorAslinda kulaga hos geliyo kahvalti nice aksam yemegi monte carlo alisveris milano :))) ev olursa o kadar zorlanmazlar heralde ablan da hemen calisamaz yakinlarda bi dil kursuna gitse fazla zorlanmaz. Konunu boldum kusura bakma merak ettim mi illa ogrenecegim
İyi de zaten bunlar çok normal şeyler değil mi yoksa artık erkekler çok mu odunEvliliğimiz hakkında genel bilgi. Artı yön de diyebiliriz bana göre, evet.
Bilmiyorumİyi de zaten bunlar çok normal şeyler değil mi yoksa artık erkekler çok mu odun
Sorma buradakileri okuya okuya biz de dönüp adamlara çatıyoruzBilmiyorumdedim ya bu konuyu buradaki evliliklerin etkisi ile açtım. Buraya kıyaslayınca iyi gibi geliyor kendimi avutuyorum sanırım Buradaki ayrılık sebeplerini görünce benim boşanmam lazım herhalde dedim.
Sorma buradakileri okuya okuya biz de dönüp adamlara çatıyoruz
Opera sanatcisi mi woohoo yerini bulmus avrupa ona iyi gelecek. Nasi tanistilar enisteyle ailen ne dedi, yaa uzatmak istemiyorum ama uff ilginc bi hikaye var sankiYok yahu niye kusura bakayım. :) başlarda güzel geliyor da sık olunca anlamı kalmıyorbu arada ablam opera sanatçısı. Az da olsa var italyancası :)
Önceki konularımda var hepsi yazıyor. Konu açtım bunla alakalı. Babam başta evlattıktan reddetti :) nette tanıştılar italyanca geliştirme sitesinde :)Opera sanatcisi mi woohoo yerini bulmus avrupa ona iyi gelecek. Nasi tanistilar enisteyle ailen ne dedi, yaa uzatmak istemiyorum ama uff ilginc bi hikaye var sanki
Peki. :)Aldatmasi az bi ihtimal diyorum ben.
Ama yinede takipte kal.