Uygun Başlığı Bulamadım

Bana göre tek sorun ki çok büyük bir sorun cinsellik !
neden istemiyor bunu sorgulaman lazmım

Eslerden ikisi de ayda 2 yi normal buluyorsa normaldir, birine yetmiyorsa anormaldir. Bunu acikca konusmalisiniz, cinsel uyum evliligin olmazsa olmazi.
Ona göre de normal değil. Bir kere kendisi de dedi. Şu seyahate gidip geleyim artık her gin birlikte olalım diye. Ama gitti geldi yine tık yok. Ben hep diyorum zaten. Bak çok iyi anlaşıyoruz, mutluyuz ama ev arkadaşı gibiyiz. Böyle evlilik mi olur? Önceliği cinselliğe verelim diyorum tamam diyor haklısın diyor yine aynı.

Takip edeceksin
erkeklerin iyi yaptığı tek şey inkar etmektir
Nadıl takip edeceğimi bilmiyorum keşke eskortları öğrendiğimde program kurdum demeseydim, öğrendiğimi belli etmeseydim. Belki mesaj atacaktı bir şey yapacaktı. Şimdi şüphelendiğimi bildiğinden dikkatli davranıyor.

Ciddi bir delil bulana kadar sessiz kalmak gerekir
telefonu ortaya bırakması beni aldatmıyor demek nasıl olabiliyor genelde bu zihniyet var kadınlarda
yada arama geçmişi temizlemiyor demek sonuçta tek tek de silebilir
duygusal bir şey yaşamıyorsa o kişiye numarasını da vermez

bende kocanız başak burcu baska dicek bisey bulamadım başak erkekleri seksten uzaktır igrenc gelir onlara birebirini uygulamak

Ben telefonunu ortada bırakmasını beni aldatmıyor olarak düşünmedimki. Öyle düşünsem buraya konu açmam zaten. Tek gecelik ya da duygusal olsun. Beni aldatıyor bile olsa şu saatlerde evdeyim arama mesaj atma dese kişi zaten arayıp mesaj atmaz. O da rahat rahat ortada bırakır telefonu. Bir de ben geçmişi siliyor dedim silmiyor denedim. Tekrar dönüp okumadım ama öyle yazmış olmam lazım. E bu adam evde bilgisayar açmaz, açarsa alışveriş sitelerinde gezer. Kapatır. Telefonla çok oynamaz. Oynadığında klip izler şarkı açar. Ses dışarı çıkıyor telden kadınla konuşsa duyarım ama hep erkek arayanlar. Nasıl takip edeceğimi o yüzden bilmiyorum.

Yazdıklarımı ben ilk mesajınıza istinaden yazdım telefonu ortaya bırakır saklamaz yazmışsınız
şimdi hep böyle yazanları görünce aklıma eşimin bir meslektaşı geliyor
onun eşi de hep böyle söyler
adam sabah 8 akşam 5 çalışıyor gece dışarıya çıkmaz
evde internet yok kadın eşinin akıllı telefonun şifresini bilir
adamın hattında internet paketi bile yok
ama gel gelelim asıl duruma
adamın ikinci bir hattı ve telefonu var (iş yerinde)
karşıdaki bayanda evli olduğu için akşam yada hafta sonu görüşmesi zaten mümkün değil
gün içerisinde işi dışarıda yani iş yerini beklemek gibi bir durumu yok
bu saatler içinde istediğini yapabilir ki en son kadınla başka bir ilçeye gidip gezip tozduklarını duyduk
yani yapmak isteyen kılıfına uydurur
takip için ben olsam casus tutarım başka aklıma birşey gelmiyor

Eşiniz guveninizi kırmış bu yuzden bir yerlerde hala bunun düşüncesini kurtaramayacaksiniz. Şöyle söyleyeyim
-iyi bir eş gibi gözüküyor ancak guven eksikliginiz var
Bir iki kendi kafanizda kucuk numarayla onun bir suçu olmadigini kendinize ispatlamaniz gerek. Ayrica burda kimsenin size takintili vs. Demeye hakki yok. Hepimiz kucuk takintilar yaşıyoruz yeri gelince..sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…