Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir gün takip etsem o gün aldatmasa ertesi gün aldatsa aldatmıyor sanıcam amabende merak ettim bak şimdi bigün takip falanmı etseniz acaba :)
Ona göre de normal değil. Bir kere kendisi de dedi. Şu seyahate gidip geleyim artık her gin birlikte olalım diye. Ama gitti geldi yine tık yok. Ben hep diyorum zaten. Bak çok iyi anlaşıyoruz, mutluyuz ama ev arkadaşı gibiyiz. Böyle evlilik mi olur? Önceliği cinselliğe verelim diyorum tamam diyor haklısın diyor yine aynı.Eslerden ikisi de ayda 2 yi normal buluyorsa normaldir, birine yetmiyorsa anormaldir. Bunu acikca konusmalisiniz, cinsel uyum evliligin olmazsa olmazi.
İşte ben de bunu sorgulıyorum o yüden buraya yazdım. Göremediğimi görürüm belki diye :)Bana göre tek sorun ki çok büyük bir sorun cinsellik !
neden istemiyor bunu sorgulaman lazmım
Takip edeceksinİşte ben de bunu sorgulıyorum o yüden buraya yazdım. Göremediğimi görürüm belki diye :)
Nadıl takip edeceğimi bilmiyorum keşke eskortları öğrendiğimde program kurdum demeseydim, öğrendiğimi belli etmeseydim. Belki mesaj atacaktı bir şey yapacaktı. Şimdi şüphelendiğimi bildiğinden dikkatli davranıyor.Takip edeceksin
erkeklerin iyi yaptığı tek şey inkar etmektir
Ciddi bir delil bulana kadar sessiz kalmak gerekirNadıl takip edeceğimi bilmiyorum keşke eskortları öğrendiğimde program kurdum demeseydim, öğrendiğimi belli etmeseydim. Belki mesaj atacaktı bir şey yapacaktı. Şimdi şüphelendiğimi bildiğinden dikkatli davranıyor.
Ben telefonunu ortada bırakmasını beni aldatmıyor olarak düşünmedimki. Öyle düşünsem buraya konu açmam zaten. Tek gecelik ya da duygusal olsun. Beni aldatıyor bile olsa şu saatlerde evdeyim arama mesaj atma dese kişi zaten arayıp mesaj atmaz. O da rahat rahat ortada bırakır telefonu. Bir de ben geçmişi siliyor dedim silmiyor denedim. Tekrar dönüp okumadım ama öyle yazmış olmam lazım. E bu adam evde bilgisayar açmaz, açarsa alışveriş sitelerinde gezer. Kapatır. Telefonla çok oynamaz. Oynadığında klip izler şarkı açar. Ses dışarı çıkıyor telden kadınla konuşsa duyarım ama hep erkek arayanlar. Nasıl takip edeceğimi o yüzden bilmiyorum.Ciddi bir delil bulana kadar sessiz kalmak gerekir
telefonu ortaya bırakması beni aldatmıyor demek nasıl olabiliyor genelde bu zihniyet var kadınlarda
yada arama geçmişi temizlemiyor demek sonuçta tek tek de silebilir
duygusal bir şey yaşamıyorsa o kişiye numarasını da vermez
eşi akrep burcu çok enteresandırkibende kocanız başak burcu baska dicek bisey bulamadım başak erkekleri seksten uzaktır igrenc gelir onlara birebirini uygulamak
Seks manyağı bir burç halbuki. Akrep :)bende kocanız başak burcu baska dicek bisey bulamadım başak erkekleri seksten uzaktır igrenc gelir onlara birebirini uygulamak
İhihihi olabilirBence kocan PENİSİSMUS olmuş
sizin burcunuz neydi?Seks manyağı bir burç halbuki. Akrep :)
Oğlaksizin burcunuz neydi?
oğlakta isteksiz olur derler sizin ilişki çok garip
Evet yükselenim yengeç belki o etkiliyordur :)oğlakta isteksiz olur derler sizin ilişki çok garip
hahah olabilirEvet yükselenim yengeç belki o etkiliyordur :)
Yazdıklarımı ben ilk mesajınıza istinaden yazdım telefonu ortaya bırakır saklamaz yazmışsınızBen telefonunu ortada bırakmasını beni aldatmıyor olarak düşünmedimki. Öyle düşünsem buraya konu açmam zaten. Tek gecelik ya da duygusal olsun. Beni aldatıyor bile olsa şu saatlerde evdeyim arama mesaj atma dese kişi zaten arayıp mesaj atmaz. O da rahat rahat ortada bırakır telefonu. Bir de ben geçmişi siliyor dedim silmiyor denedim. Tekrar dönüp okumadım ama öyle yazmış olmam lazım. E bu adam evde bilgisayar açmaz, açarsa alışveriş sitelerinde gezer. Kapatır. Telefonla çok oynamaz. Oynadığında klip izler şarkı açar. Ses dışarı çıkıyor telden kadınla konuşsa duyarım ama hep erkek arayanlar. Nasıl takip edeceğimi o yüzden bilmiyorum.