yonlendırme canım neyı yonlendırıyorsunCanım yanmıyor ama sık yapmadığımız için hala alışma evresi benimki. İçeri girene kadar ben yönlendiriyorum yani. O rahatlayana kadar da zevk alıyor gibi yapıyorum ki o da zevk alsın. Ama adamın rahatladığını bile anlamıyorum. Bon soruyorum bitti mi diye bitti diyor. E bi ses ver bi mimik yap.
Elbette velim değil. İzin verir cünlesi sorun öıkarmaz karışmaz olarak algılansın istemiştim yoksa izin almıyorum. Şu tarihlerde italyaya gideceğim diyorum tamam diyor. Ama ben işten ayrıldım. Şu an ekonomim ona bağlı. Yani böyle masraflı konularda mecburen danışmak zorunda kalıyorum. Ben gideceğim dediğimde gidemezsin paramız yok derse mecbur kabul edeceğim. İyi evlilikleri bilnediğimden ve burada sadece kötülere denk geldiğimden bizimkini iyi sanmıştım. :) söylediğiniz iyi oldu. Ben o yaklaşmayınca kendi kendimi tatmin ediyorum. Gizli elbette. Genelde güler uğraşır ben yaklaşınca ama orda kalır devamı gelmez.yazdıgınız maddeler bır evlılıgın ıyı gıdıp gıtmedıgıyle alakalı bence bır fıkır vermez
bana ızın verırır demıssınız , o sızın velınız degıl.
arkadaslarıyla takılır evde herseyı beraber yaparız kısmını cıkarıyorum dıger tum maddeler cogu kısıde aynı
ama aldatıyormu bılemıcem fakat ayda 2 kere cok cok az
sızdemı durabılıyorsunuz o kadar uzun , duruyorsanız nasıl duruyorsunuz?
yakın zamanda amelıyat oldum ustelık epeyde agrım oldu ama genede o yatakta kendımı pacoza cevırmedım hanı adamı bılemıcem ama sen neden ıstedıgını alamıyorsun onu anlamadım ( bunu dert ederken ustelık)
anladım daha atak alın sureklı hamlelerde bulununElbette velim değil. İzin verir cünlesi sorun öıkarmaz karışmaz olarak algılansın istemiştim yoksa izin almıyorum. Şu tarihlerde italyaya gideceğim diyorum tamam diyor. Ama ben işten ayrıldım. Şu an ekonomim ona bağlı. Yani böyle masraflı konularda mecburen danışmak zorunda kalıyorum. Ben gideceğim dediğimde gidemezsin paramız yok derse mecbur kabul edeceğim. İyi evlilikleri bilnediğimden ve burada sadece kötülere denk geldiğimden bizimkini iyi sanmıştım. :) söylediğiniz iyi oldu. Ben o yaklaşmayınca kendi kendimi tatmin ediyorum. Gizli elbette. Genelde güler uğraşır ben yaklaşınca ama orda kalır devamı gelmez.
Ahmetin karısı var. Küçük bir kızı da var. Aikece görüşüyorduk bir ara. Karısı beni aldatıyor biliyorum ama unrumda değil diyordu. Çocuğum için evliyim diyordu. Hoşlanmadığım için gmrüşmeyi kestim. Ama malesef eşimle Ahmet'in ortak yaptığı işler var. Tamamen bitir görüşme diyemiyorum.Ticaret zor bir is ... helede home ofis olmasi dahada kötü cünkü problemleri eve tasiyor ve normal isci gibi problemlerini is yerinde birakip eve gelemiyor.... Az iliskinizin olmasi bu yüzdende ola bilir.
O Ahmetin esi yokmuymus? Siz esinizle konusun onunla görümesin, görüsmeyi birakmiyorsa siz bi güzel bu ahmetin karisina girsin zaten hayiyle kocanizin ve ahmetin arasi acilir ...
İşte bu yüzden şüphelerimden tam sıyıralamadım. Neden yaşadığımız semtte dedim. Ahmet anlatmıştı merak ettim dedi. Ahmet de karısını sürekli aldatan karaktersizin biri. Görüşmesini istemediğim biri.
Ben de açık olmasın diye anlatamıyorum burada. Vajinismus topiği olsaydı açıkça yazardımyonlendırme canım neyı yonlendırıyorsun
anlamadım sozlu olarak mı?
bıttıgını anlamıyorsan anlayacak sekılde olsun derım
sen baktın olay uzuyor
hanı oldu olacak
ıkı edepsız bısı soyle
cok acık oldum ama
Evet benden önce 6 yıl aynı evi paylaştığı biri oldu. Kız hamile kaldığında eşim evlenmek istemiş ama kız istememiş çok gencim vücudum bozulur demiş aldırmış çocuğu.Tatlım eşinin evlenmeden önce cinsel hayatı nasıldı bi bilgin var mı?
Sağlıklı düzenli herşeyi yaşayan biriyse birden kısıtlı cinsellik yaşamasıda soğutmuş olabilir.
Ya oyun oynuyoruz diyelim bi anda mpüyorum karşılık veriyor ama sonra aynı. Film izliyoruz diyelim okşuyorum malum yeri dur yapma uyuyor diyoanladım daha atak alın sureklı hamlelerde bulunun
ben teması cok severım
tavsıye ederım adamı olur olmadık elleyın gıtsın opuyomusun cekıyormusun yanagımı sıkıyorsun bılmıyorum ama yapabılırsın
ısteklı olmana ragmen onu beklıyor olman sınır bozucu
bu aksamdan basla ıslere
ekonomı konusunda haklısın ama ben tabı akıl degıl bu kısım kocamı bırakıp ıtalyaya fılan gıdemem ölürüm iki güne
Evet benden önce 6 yıl aynı evi paylaştığı biri oldu. Kız hamile kaldığında eşim evlenmek istemiş ama kız istememiş çok gencim vücudum bozulur demiş aldırmış çocuğu.
Doktoru da önerdim. Sorunumuz yokmuş. Yavaş yavaş çözermişiz. Aldatma yoksa tek aklıma gelen evlenmeden önce ikimizde zayıftık şimdi 10kg fazlayız. Çekici mi gelmiyorum acabaKarşına al konuş benim kıyafet yemek içmek gibi ihtiyaçlarım olduğu gibi cinsel ihtiyaçlarımda var seninde olması gerektiğini düşünüyorum.
Doktora gitmeyi Öner be tavrını koy.
Yazık bana tabizelibon Sen ne diyorsun bu duruma? Cok acidim arkadasimiza... sen evli bir bayan olarak daha iyi akil verirsin diye düsündüm
Yazık bana tabi
Yok. Geçmiş sürekli temizleniyor zaten. Bana da ara sıra geçmişi temizle tlf donuyor diyor. Ya bakıyor gene ve hrmen delilleri yok ediyor ve bana tlf temizleme bahanesi çekiyor ya da bir şey yapmıyor. Hani işe gidiyorum bahanesiyle gitsrçe yapsa bir şeyler üstünden başından tavrından anlarım belki diyorum ama emin de değilim tabi.Şu sıralar şüphelendiğiniz bişey varmı bilgisayarında telefonunda falan?
geçmişi temizlemesine bişey diyemem bazıları gerçekten kasıyo diye siler,iyi davranmasıda güzel bişey ama cinsel olarak neden uzak duruyo onu bilemedimYok. Geçmiş sürekli temizleniyor zaten. Bana da ara sıra geçmişi temizle tlf donuyor diyor. Ya bakıyor gene ve hrmen delilleri yok ediyor ve bana tlf temizleme bahanesi çekiyor ya da bir şey yapmıyor. Hani işe gidiyorum bahanesiyle gitsrçe yapsa bir şeyler üstünden başından tavrından anlarım belki diyorum ama emin de değilim tabi.
Ya aldatıyor, ya gerçekten işleri dolayısıyla cinselliği eskisi gibi düşünmüyor, ya beni beğenmiyor artık çekici gelmiyorum ya da biseksüelgeçmişi temizlemesine bişey diyemem bazıları gerçekten kasıyo diye siler,iyi davranmasıda güzel bişey ama cinsel olarak neden uzak duruyo onu bilemedim
bende merak ettim bak şimdi bigün takip falanmı etseniz acaba :)Ya aldatıyor, ya gerçekten işleri dolayısıyla cinselliği eskisi gibi düşünmüyor, ya beni beğenmiyor artık çekici gelmiyorum ya da biseksüelama işte hep o eskortlar geliyor aklıma böyle olunca