Uygun Başlığı Bulamadım

yonlendırme canım neyı yonlendırıyorsun
anlamadım sozlu olarak mı?
bıttıgını anlamıyorsan anlayacak sekılde olsun derım
sen baktın olay uzuyor
hanı oldu olacak
ıkı edepsız bısı soyle
cok acık oldum ama

Elbette velim değil. İzin verir cünlesi sorun öıkarmaz karışmaz olarak algılansın istemiştim yoksa izin almıyorum. Şu tarihlerde italyaya gideceğim diyorum tamam diyor. Ama ben işten ayrıldım. Şu an ekonomim ona bağlı. Yani böyle masraflı konularda mecburen danışmak zorunda kalıyorum. Ben gideceğim dediğimde gidemezsin paramız yok derse mecbur kabul edeceğim. İyi evlilikleri bilnediğimden ve burada sadece kötülere denk geldiğimden bizimkini iyi sanmıştım. :) söylediğiniz iyi oldu. Ben o yaklaşmayınca kendi kendimi tatmin ediyorum. Gizli elbette. Genelde güler uğraşır ben yaklaşınca ama orda kalır devamı gelmez.

anladım daha atak alın sureklı hamlelerde bulunun
ben teması cok severım
tavsıye ederım adamı olur olmadık elleyın gıtsın opuyomusun cekıyormusun yanagımı sıkıyorsun bılmıyorum ama yapabılırsın
ısteklı olmana ragmen onu beklıyor olman sınır bozucu
bu aksamdan basla ıslere
ekonomı konusunda haklısın ama ben tabı akıl degıl bu kısım kocamı bırakıp ıtalyaya fılan gıdemem ölürüm iki güne

Ahmetin karısı var. Küçük bir kızı da var. Aikece görüşüyorduk bir ara. Karısı beni aldatıyor biliyorum ama unrumda değil diyordu. Çocuğum için evliyim diyordu. Hoşlanmadığım için gmrüşmeyi kestim. Ama malesef eşimle Ahmet'in ortak yaptığı işler var. Tamamen bitir görüşme diyemiyorum.

Tatlım eşinin evlenmeden önce cinsel hayatı nasıldı bi bilgin var mı?
Sağlıklı düzenli herşeyi yaşayan biriyse birden kısıtlı cinsellik yaşamasıda soğutmuş olabilir.

Ben de açık olmasın diye anlatamıyorum burada. Vajinismus topiği olsaydı açıkça yazardım Sözlü değil. Elimle tutup yönlendiriyordum son ilişkiye kadar. Son ilişkide aştım sayılır bu durumu. Önceden ikimiz de edepsizlik yapıyorduk. Sonra o edepsizliği kesti ben de edepsiz olamadım bi daha :) bilmiyorum ne kadar açıklayıcı oldu

Tatlım eşinin evlenmeden önce cinsel hayatı nasıldı bi bilgin var mı?
Sağlıklı düzenli herşeyi yaşayan biriyse birden kısıtlı cinsellik yaşamasıda soğutmuş olabilir.
Evet benden önce 6 yıl aynı evi paylaştığı biri oldu. Kız hamile kaldığında eşim evlenmek istemiş ama kız istememiş çok gencim vücudum bozulur demiş aldırmış çocuğu.

Ya oyun oynuyoruz diyelim bi anda mpüyorum karşılık veriyor ama sonra aynı. Film izliyoruz diyelim okşuyorum malum yeri dur yapma uyuyor diyo telefonla konuşurken kışkırtıyorum heyecanlı olur diye sinirli bakıyor, yatakta yavaş yaklaşıyorum geç oldu diyor son ilişkimizden sonra bana tek istekli cünlesi bir gün apartmanın içinde yapalım hazır karşı komşu yok oldu. Son katta oturuyoruz Bu aradaa. İki daire var. Tamam dedim atladım. Ben de severim heyecanlı şeyleri. Ama bir daha tık yok. Ben ara sıra ayrı kalmayı severim

Evet benden önce 6 yıl aynı evi paylaştığı biri oldu. Kız hamile kaldığında eşim evlenmek istemiş ama kız istememiş çok gencim vücudum bozulur demiş aldırmış çocuğu.

Karşına al konuş benim kıyafet yemek içmek gibi ihtiyaçlarım olduğu gibi cinsel ihtiyaçlarımda var seninde olması gerektiğini düşünüyorum.
Doktora gitmeyi Öner be tavrını koy.

Karşına al konuş benim kıyafet yemek içmek gibi ihtiyaçlarım olduğu gibi cinsel ihtiyaçlarımda var seninde olması gerektiğini düşünüyorum.
Doktora gitmeyi Öner be tavrını koy.
Doktoru da önerdim. Sorunumuz yokmuş. Yavaş yavaş çözermişiz. Aldatma yoksa tek aklıma gelen evlenmeden önce ikimizde zayıftık şimdi 10kg fazlayız. Çekici mi gelmiyorum acaba

Şu sıralar şüphelendiğiniz bişey varmı bilgisayarında telefonunda falan?
Yok. Geçmiş sürekli temizleniyor zaten. Bana da ara sıra geçmişi temizle tlf donuyor diyor. Ya bakıyor gene ve hrmen delilleri yok ediyor ve bana tlf temizleme bahanesi çekiyor ya da bir şey yapmıyor. Hani işe gidiyorum bahanesiyle gitsrçe yapsa bir şeyler üstünden başından tavrından anlarım belki diyorum ama emin de değilim tabi.

geçmişi temizlemesine bişey diyemem bazıları gerçekten kasıyo diye siler,iyi davranmasıda güzel bişey ama cinsel olarak neden uzak duruyo onu bilemedim

geçmişi temizlemesine bişey diyemem bazıları gerçekten kasıyo diye siler,iyi davranmasıda güzel bişey ama cinsel olarak neden uzak duruyo onu bilemedim
Ya aldatıyor, ya gerçekten işleri dolayısıyla cinselliği eskisi gibi düşünmüyor, ya beni beğenmiyor artık çekici gelmiyorum ya da biseksüel ama işte hep o eskortlar geliyor aklıma böyle olunca

Ya aldatıyor, ya gerçekten işleri dolayısıyla cinselliği eskisi gibi düşünmüyor, ya beni beğenmiyor artık çekici gelmiyorum ya da biseksüel ama işte hep o eskortlar geliyor aklıma böyle olunca
bende merak ettim bak şimdi bigün takip falanmı etseniz acaba :)

Eslerden ikisi de ayda 2 yi normal buluyorsa normaldir, birine yetmiyorsa anormaldir. Bunu acikca konusmalisiniz, cinsel uyum evliligin olmazsa olmazi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…