- 27 Eylül 2021
- 201
- 137
- 33
- 33
- Konu Sahibi HurremSultaan
Acaba kadınlar kulubunu uygulama olarak telefonuma nasıl indirim? Apple de bulamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Apple da yok tatlım.. kadınlar kulubüne safariden girip anasayfana ekle otomatik girersinAcaba kadınlar kulubunu uygulama olarak telefonuma nasıl indirim? Apple de bulamadım
Yaa googlede cok zor oluyor gezerken cok sacmaymısApple da yok tatlım.. kadınlar kulubüne safariden girip anasayfana ekle otomatik girersin
Ana sayfana ekle direkt giriosun rahatçaYaa googlede cok zor oluyor gezerken cok sacmaymıs
Bende aynı şekilde yaptım doğrudur diye düşünüyorumMerhabalar benim android telefonum, Chromedan girdim ana ekran ekle deyince uygulama ekranına ekledi ve uygulama olarak görünüyor, google play storeden indirilmiş olarak görünse de mağazada yok. Böyle olması doğru mu acaba, yanlış bir yerden girmiyorum değil mi:))
TeşekkürlerBende aynı şekilde yaptım doğrudur diye düşünüyorum
Acaba kadınlar kulubunu uygulama olarak telefonuma nasıl indirim? Apple de bulamadım
Apple da yok tatlım.. kadınlar kulubüne safariden girip anasayfana ekle otomatik girersin
Yaa googlede cok zor oluyor gezerken cok sacmaymıs
Ana sayfana ekle direkt giriosun rahatça
Merhabalar benim android telefonum, Chromedan girdim ana ekran ekle deyince uygulama ekranına ekledi ve uygulama olarak görünüyor, google play storeden indirilmiş olarak görünse de mağazada yok. Böyle olması doğru mu acaba, yanlış bir yerden girmiyorum değil mi:))
Teşekkürler
Sorunsuz kullanıyorum. Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz?Uygulama çok aşırı kasıyor.Mesaj yazmam,yoruma girmem ana sayfaya girmem uzun sürüyor. Sorunu yaşayan tek ben miyim?Uygulamayı kaldırıp yeniden yükledim dün. Düzelir gibi oldu şu an yine aynı.
Chrome kullanıyorumSorunsuz kullanıyorum. Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz?
Opera'yı denemenizi tavsiye ederim. Ad blocker var böylece reklamsız kasmadan rahat kullanabilirsiniz.Chrome kullanıyorum
Yüklüyorum hemen teşekkür ederimOpera'yı denemenizi tavsiye ederim. Ad blocker var böylece reklamsız kasmadan rahat kullanabilirsiniz.
bende opera GX kullanıyorum ve gayet iyi katılıyorum arkadaşaOpera'yı denemenizi tavsiye ederim. Ad blocker var böylece reklamsız kasmadan rahat kullanabilirsiniz.